'Lucifer' seizoen 6 krijgt heel speciale aflevering

Lucifer seizoen 6 krijgt heel speciale aflevering

De bijzondere serie van Netflix krijgt een gave aflevering die draait om Black Lives Matter.

Jim Pedd, 21 augustus 2020 om 19:52

Het vijfde seizoen is nog niet te zien, maar nu al weten we het een en ander over het zesde seizoen van Lucifer. De serie zal in het laatste seizoen een aflevering wijden aan de Black Lives Matter-beweging.
Dat onthulden producenten Ildy Modrovich en Joe Henderson tijdens een interview met Entertainment Tonight. “We bedachten ons dat, aangezien we een politieserie zijn, in hoeverre we de systematische problemen binnen de politie aan de kaak hebben gesteld,” begon Modrovich. “En we hebben besloten dat we het erover willen hebben. Dus maken we een verhaal dat er direct over gaat.”

Lees ook: 'Lucifer' doet iets heel leuks in seizoen 5

Diepere aflevering
“We benaderen de situatie sociaal en emotioneel op een manier dat deze een diepere laag toevoegt en meer is dan alleen wat woorden en retoriek,” ging Henderson verder. Het duurde dan ook langer om deze aflevering goed te krijgen. Maar, zo benadrukt Modrovich: “Ik kan zeggen dat iedereen er gepassioneerd over was, dus we doen wat we kunnen om hem goed te maken. En zullen hem blijven aanscherpen tot ‘ie uitgezonden wordt.”

Lees ook: 'Lucifer' stelt je voor aan nieuw personage

Het vijfde seizoen van de serie zal vandaag zijn eerste helft debuteren op Netflix.

Bron: ET

Lees meer over: Lucifer, Black Lives Matter, Netflix

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws