search
'The Witcher' begint pas echt bij het tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Witcher' begint pas echt bij het tweede seizoen

The Witcher gaat helemaal los met het tweede seizoen op Netflix.

Het eerste seizoen van Netflix-serie The Witcher introduceerde Geralt of Rivia, maar de eerste reeks was natuurlijk bovenal een proloog. Het tweede seizoen zal pas echt het begin van de serie worden.

Het eerste seizoen introduceerde natuurlijk vooral Geralt, Yennefer en ook Ciri. En bracht hen bij elkaar. Hun verhalen begonnen ver van elkaar, maar naarmate de serie vorderde, werkte men hen naar elkaar toe. En nu zijn ze echt verbonden en kan de boel los.

Lees ook: 'The Witcher' onthult nieuwe setfoto van seizoen 2

Het echte begin
Aan het einde van het eerste seizoen vonden Geralt en Ciri elkaar pas echt, in de bossen. Daarna kan het verhaal echt los en we weten dat dit gaat gebeuren. Er zijn namelijk drie bekende personages uit de boeken gecast: Lambert, Eskel en Coën. Zij wonen in Kaer Morhen, een kasteel waar de Witchers van de School of the Wolf waar Geralt getraind werd, waar Ciri getraind zal worden.

Lees ook: 'The Witcher' van Netflix heeft goed nieuws!

Dit vormt dan ook het echte begin van de serie en het overkoepelende verhaal. Ciri is nog altijd een doelwit voor het leger van Nilfgaard en Geralt zal haar continu moeten verdedigen. Ook gaat hij haar leren vechten. Dat wordt dus wat dit tweede seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen