'Penny Dreadful: City of Angels' stopt er nu al mee

Penny Dreadful: City of Angels stopt er nu al mee

Penny Dreadful: City of Angels stopt er al na één seizoen mee, meldt Showtime.

Jim Pedd, 24 augustus 2020 om 09:10

Showtime zet nu al een punt achter Penny Dreadful: City of Angels. De serie debuteerde daarmee zijn finale al op 28 juni, toen de finale van het eerste seizoen uitgezonden werd.
“Showtime heeft besloten om niet nog een seizoen te bestellen van Penny Dreadful: City of Angels”, stelt Showtime in een statement. “We willen de uitvoerend producenten, John Logan, Michael Aguilar en de hele cast en crew bedanken voor hun buitengewone werk aan dit project.”

Lees ook: Gruwelmoord lanceert 'Penny Dreadful: City of Angels'-trailer

Prima ontvangen
De serie werd bij zijn debuut prima ontvangen, met een rating van 75 procent op Rotten Tomatoes. De boel begint met een gruwelijke moord in Los Angeles, die de hele stad choqueert. Detective Tiago Vega en zijn partner Lewis Michener raken bij hun onderzoek verzeild in een episch verhaal dat de rijke geschiedenis van de stad reflecteert.

Lees ook: Natalie Dormer (Game of Thrones) in eerste trailer 'Penny Dreadful: City of Angels'

Zo zien we de aanleg van de eerste snelwegen en de tradities van Los Angeles in de Mexicaanse folklore, evenals gevaarlijke spionageacties van het Derde Rijk en de opkomst van evangelistenradio. Het duurt niet lang, of Tiago en zijn familie moeten omgaan met grote machten die hen uit elkaar dreigen te drijven.

Lees meer over: Penny Dreadful City of Angels, Showtime

Populair nieuws