search

Ons nieuws van maandag 24 augustus 2020

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Trinkets'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Trinkets'

Het tweede seizoen van 'Trinkets' is meteen ook het laatste voor de serie...

Zit jij ook te wachten op het vervolg van de serie Trinkets? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf morgen, dinsdag 25 augustus 2020 is het tweede en laatste seizoen namelijk te bekijken op Netflix!

Het einde van het eerste seizoen van Trinkets bracht behoorlijk wat drama met zich mee. Niet alleen bleek dat Moe niet was toegelaten tot het STEM-programma in Seoul, daarnaast heeft de ex-vriend van Tabitha (die haar heeft misbruikt) de politie van Lake Oswego opgebeld. De kans is groot dat hij de drie dames heeft aangegeven voor het stelen en vernielen van zijn auto.

Laatste seizoen
Het is opvallend dat er van Trinkets maar twee seizoenen zullen verschijnen. Hiermee komt er vrij snel een einde aan de avonturen van Elodie, Tabitha en Moe en dat ondanks het feit dat de serie eigenlijk best goed wordt ontvangen. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft ze bijvoorbeeld een score van 7,1/10.

In ieder geval, ben jij ook één van de fans van Trinkets? Dan kan je vanaf morgen, dinsdag 25 augustus het tweede seizoen bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje van dit nieuwe seizoen? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!



Lees ook: Zet de Netflix-serie 'Trinkets' aan tot winkeldiefstal?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe serie 'Sneakerheads' verschijnt in september op Netflix
Series / Nieuws

Nieuwe serie 'Sneakerheads' verschijnt in september op Netflix

De nieuwe komische serie draait om een groepje sneaker liefhebbers...

Het onderwerp van de nieuwe komedieserie Sneakerheads is er eentje die de wenkbrauwen doet fronzen. De nieuwe serie volgt namelijk een groepje sneaker liefhebbers...

De serie Sneakerheads is bedacht door Jay Longino terwijl Dave Meyers is aangesteld als regisseur voor de afleveringen. De reeks zal te zien zijn vanaf 25 september op Netflix en kent een meer dan degelijke cast. Enkele castleden zijn dan ook Allen Maldonado (The Last O.G.) en Andrew Bachelor (Black Jesus).

Sneaker liefhebbers
De serie vertelt het verhaal van een huisvader genaamd Devin. Hij is een voormalig sneaker liefhebber en is gevallen voor een truc van een oude vriend. Door het toepassen van deze truc zou hij dan ook snel rijk kunnen worden. Devin is wanhopig om zijn verloren geld terug te krijgen, niet in het minst omdat zijn vrouw argwaan begint te krijgen. Hij ziet geen andere oplossing dan de hulp van zijn vrienden in te roepen om samen de onmogelijk te vinden 'Zeroes' te proberen vinden.

Veel meer dan bovenstaande is er over Sneakerheads op dit ogenblik nog niet bekend. Ben jij van mening dat deze serie wel eens echt interessant kan zijn? Je kan ze streamen bij Netflix vanaf 25 september!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix cancelt twee succesvolle series
Series / Nieuws

Netflix cancelt twee succesvolle series

The Society en I Am Not Okay With This keren niet terug op Netflix voor een nieuw seizoen.

Of je het nu leuk vindt of niet: Netflix trekt weer de stekker uit twee van hun Original Series. En dit is niet de eerste keer dat er vrij snel wordt gestopt met eigenlijk nog vrij jonge series. Maar er is een reden.

Netflix trekt de stekker uit zowel I Am Not Okay With This als The Society. De laatste serie verscheen in 2019 en gaat over een groep mensen die wordt afgesloten van de buitenwereld en zelf moet zien te overleven in een verder verlaten stadje. Het kleinschaligere, maar goed ontvangen I Am Not Okay With This uit 2020 gaat over Sophia Lillis' Syd die telekinetische krachten blijkt te hebben.

Vanwege COVID
In gesprek met The Wrap zei een woordvoerder van Netflix dat beide series niet doorgaan vanwege de coronacrisis. "We zijn teleurgesteld dat we deze beslissingen moest nemen vanwege omstandigheden gecreëerd door COVID," aldus Netflix.

Lees ook: Trailer 'I Am Not Okay With This' één van de meest veelbelovende nieuwe Netflix-series

De series zouden wel een tweede seizoen krijgen en scripts waren al in de maak. De onzekerheid rond het productieschema en onverwachte productiekostenverhogingen zouden de basis vormen van het stopzetten van de series.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Witcher' begint pas echt bij het tweede seizoen
Series / Nieuws

'The Witcher' begint pas echt bij het tweede seizoen

The Witcher gaat helemaal los met het tweede seizoen op Netflix.

Het eerste seizoen van Netflix-serie The Witcher introduceerde Geralt of Rivia, maar de eerste reeks was natuurlijk bovenal een proloog. Het tweede seizoen zal pas echt het begin van de serie worden.

Het eerste seizoen introduceerde natuurlijk vooral Geralt, Yennefer en ook Ciri. En bracht hen bij elkaar. Hun verhalen begonnen ver van elkaar, maar naarmate de serie vorderde, werkte men hen naar elkaar toe. En nu zijn ze echt verbonden en kan de boel los.

Lees ook: 'The Witcher' onthult nieuwe setfoto van seizoen 2

Het echte begin
Aan het einde van het eerste seizoen vonden Geralt en Ciri elkaar pas echt, in de bossen. Daarna kan het verhaal echt los en we weten dat dit gaat gebeuren. Er zijn namelijk drie bekende personages uit de boeken gecast: Lambert, Eskel en Coën. Zij wonen in Kaer Morhen, een kasteel waar de Witchers van de School of the Wolf waar Geralt getraind werd, waar Ciri getraind zal worden.

Lees ook: 'The Witcher' van Netflix heeft goed nieuws!

Dit vormt dan ook het echte begin van de serie en het overkoepelende verhaal. Ciri is nog altijd een doelwit voor het leger van Nilfgaard en Geralt zal haar continu moeten verdedigen. Ook gaat hij haar leren vechten. Dat wordt dus wat dit tweede seizoen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Penny Dreadful: City of Angels' stopt er nu al mee
Series / Nieuws

'Penny Dreadful: City of Angels' stopt er nu al mee

Penny Dreadful: City of Angels stopt er al na één seizoen mee, meldt Showtime.

Showtime zet nu al een punt achter Penny Dreadful: City of Angels. De serie debuteerde daarmee zijn finale al op 28 juni, toen de finale van het eerste seizoen uitgezonden werd.

"Showtime heeft besloten om niet nog een seizoen te bestellen van Penny Dreadful: City of Angels", stelt Showtime in een statement. "We willen de uitvoerend producenten, John Logan, Michael Aguilar en de hele cast en crew bedanken voor hun buitengewone werk aan dit project."

Lees ook: Gruwelmoord lanceert 'Penny Dreadful: City of Angels'-trailer

Prima ontvangen
De serie werd bij zijn debuut prima ontvangen, met een rating van 75 procent op Rotten Tomatoes. De boel begint met een gruwelijke moord in Los Angeles, die de hele stad choqueert. Detective Tiago Vega en zijn partner Lewis Michener raken bij hun onderzoek verzeild in een episch verhaal dat de rijke geschiedenis van de stad reflecteert.

Lees ook: Natalie Dormer (Game of Thrones) in eerste trailer 'Penny Dreadful: City of Angels'

Zo zien we de aanleg van de eerste snelwegen en de tradities van Los Angeles in de Mexicaanse folklore, evenals gevaarlijke spionageacties van het Derde Rijk en de opkomst van evangelistenradio. Het duurt niet lang, of Tiago en zijn familie moeten omgaan met grote machten die hen uit elkaar dreigen te drijven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Obi-Wan Kenobi'-serie krijgt slechts één seizoen
Series / Nieuws

'Obi-Wan Kenobi'-serie krijgt slechts één seizoen

De serie wordt een limited event, wat betekent dat de boel geen jaren gaat lopen.

De serie rond Obi-Wan Kenobi die gemaakt wordt voor streamingdienst Disney+ krijgt maar één seizoen. Volgens Kathleen Kennedy, de baas van Lucasfilm, zal de serie een tijdperk verkennen dat fans heel interessant gaan vinden. Maar de serie krijgt, hoe het er nu naar uitziet, slechts één reeks afleveringen.

"Het is heel opwindend om te zien welk talent we allemaal binnen weten te halen. En nu maken we een limited serie rond Obi-Wan Kenobi met Deborah Chow en zij verricht echt fenomenaal werk," aldus Kennedy.

Lees ook: Yes! Heel goed nieuws voor grote Star Wars-serie!

Na de Clone Wars
De serie speelt zich af na de Clone Wars, als Order 66 uitgevoerd is en vrijwel alle Jedi uitgemoord zijn. Obi-Wan Kenobi verbergt zich op de planeet Tatooine, waar hij let op een jonge Luke Skywalker. Maar hij beleeft nog heel wat avonturen en dat belooft dus wat voor deze serie.

Lees ook: 'Obi-Wan Kenobi': Dit moet je weten over de 'Star Wars'-serie

Die laat trouwens een andere Obi-Wan Kenobi zien dan we gewend zijn: deze man is getraumatiseerd van jaren aan oorlog en de dood van vele geliefden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Dit is het plot van Disney+-serie 'WandaVision''
Series / Nieuws

'Dit is het plot van Disney+-serie 'WandaVision''

We horen nu voor het eerst echt plotdetails over de eerste paar afleveringen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het gerucht gaat dat we nu iets weten over het plot van de eerste afleveringen van WandaVision. De serie, die Marvel Studios maakt voor streamingdienst Disney+, wordt tot nu toe door geheimzinnigheid omringd.

Maar nu krijgen we dus mogelijk wat context over de serie die direct verbonden is aan de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Een nieuw lek onthult meer over de eerste twee afleveringen.

Lees ook: Huh? Dit is mogelijk het bizarre verhaal van Marvel-serie 'WandaVision'

Het verhaal
Opgelet: vanaf hier volgen mogelijk SPOILERS over de eerste twee nieuwe afleveringen.
De eerste aflevering zou beginnen met Bruce Banner, Scott Lang en Neil deGrasse Tyson, die praten over hoe de Snap geleid heeft tot tijdreizen en alternatieve realiteiten en het multiversum. We zien dat Wanda nu in Frankrijk woont, waar ze met haar krachten een beeld oproept van Vision. Hij vraagt van haar om hem te zoeken, waarmee het plot van start gaat.

Lees ook: 'Disney+ stelt ook 'WandaVision' flink uit'

De organisatie SWORD wil haar graag meenemen en veilig stellen, maar een schurk (de naam is nog niet vrijgegeven) weet Wanda over te halen met hem mee te gaan. Niets is wat het lijkt, als ze terecht komt in een faciliteit voor mensen met mentale problemen door de Snap.

Wanda brengt daar veel tijd door met het kijken naar oude Amerikaanse sitcoms. Een van de personages die ze daar ziet, is Darcy, en ook zien we een mysterieuze vrouwelijke schurk die Wanda probeert te manipuleren. Vision is nauwelijks te zien in het begin, en de krachten om het multiversum te openen ontwikkelen zich naarmate de serie vordert.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lucifer'-fans dolenthousiast over seizoen 5a
Series / Nieuws

'Lucifer'-fans dolenthousiast over seizoen 5a

Het eerste deel van het op een na laatste seizoen wordt enorm goed ontvangen.

Het vijfde seizoen van Netflix-serie Lucifer staat pas net voor de helft op de streamingdienst, maar nu al zijn fans dolblij. De serie heeft acht nieuwe afleveringen gekregen en zal er binnenkort nog eens acht krijgen.

Het vijfde seizoen van Lucifer werd in twee delen gesplitst, waarbij het tweede gedeelte later dit jaar online verschijnt. Helemaal af zijn de laatste afleveringen nog niet, en de productie begint voorlopig nog niet. Pas in oktober zouden de camera's weer gaan draaien.

Lees ook: 'Lucifer' seizoen 6 krijgt heel speciale aflevering

Zesde seizoen
Eerder was het verhaal dat dit het laatste seizoen van Lucifer zou worden. Maar Netflix besloot, gezien de populariteit van de serie om er nog eens te bestellen. Daarover was Netflix wel heel duidelijk: het zal echt het laatste seizoen zijn. De bedoeling is dat de opnames van die laatste reeks snel beginnen.

Lees ook: 'Lucifer' doet iets heel leuks in seizoen 5

Maar zover is het voorlopig nog niet en dus moeten we het even doen met de acht eerste afleveringen van seizoen 5B. Hieronder een greep uit de zeer enthousiaste reacties!






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.