search
Netflix cancelt twee succesvolle series
Series / Nieuws

Netflix cancelt twee succesvolle series

The Society en I Am Not Okay With This keren niet terug op Netflix voor een nieuw seizoen.

Of je het nu leuk vindt of niet: Netflix trekt weer de stekker uit twee van hun Original Series. En dit is niet de eerste keer dat er vrij snel wordt gestopt met eigenlijk nog vrij jonge series. Maar er is een reden.

Netflix trekt de stekker uit zowel I Am Not Okay With This als The Society. De laatste serie verscheen in 2019 en gaat over een groep mensen die wordt afgesloten van de buitenwereld en zelf moet zien te overleven in een verder verlaten stadje. Het kleinschaligere, maar goed ontvangen I Am Not Okay With This uit 2020 gaat over Sophia Lillis' Syd die telekinetische krachten blijkt te hebben.

Vanwege COVID
In gesprek met The Wrap zei een woordvoerder van Netflix dat beide series niet doorgaan vanwege de coronacrisis. "We zijn teleurgesteld dat we deze beslissingen moest nemen vanwege omstandigheden gecreëerd door COVID," aldus Netflix.

Lees ook: Trailer 'I Am Not Okay With This' één van de meest veelbelovende nieuwe Netflix-series

De series zouden wel een tweede seizoen krijgen en scripts waren al in de maak. De onzekerheid rond het productieschema en onverwachte productiekostenverhogingen zouden de basis vormen van het stopzetten van de series.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen