search
Nieuwe serie 'Sneakerheads' verschijnt in september op Netflix
Series / Nieuws

Nieuwe serie 'Sneakerheads' verschijnt in september op Netflix

De nieuwe komische serie draait om een groepje sneaker liefhebbers...

Het onderwerp van de nieuwe komedieserie Sneakerheads is er eentje die de wenkbrauwen doet fronzen. De nieuwe serie volgt namelijk een groepje sneaker liefhebbers...

De serie Sneakerheads is bedacht door Jay Longino terwijl Dave Meyers is aangesteld als regisseur voor de afleveringen. De reeks zal te zien zijn vanaf 25 september op Netflix en kent een meer dan degelijke cast. Enkele castleden zijn dan ook Allen Maldonado (The Last O.G.) en Andrew Bachelor (Black Jesus).

Sneaker liefhebbers
De serie vertelt het verhaal van een huisvader genaamd Devin. Hij is een voormalig sneaker liefhebber en is gevallen voor een truc van een oude vriend. Door het toepassen van deze truc zou hij dan ook snel rijk kunnen worden. Devin is wanhopig om zijn verloren geld terug te krijgen, niet in het minst omdat zijn vrouw argwaan begint te krijgen. Hij ziet geen andere oplossing dan de hulp van zijn vrienden in te roepen om samen de onmogelijk te vinden 'Zeroes' te proberen vinden.

Veel meer dan bovenstaande is er over Sneakerheads op dit ogenblik nog niet bekend. Ben jij van mening dat deze serie wel eens echt interessant kan zijn? Je kan ze streamen bij Netflix vanaf 25 september!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen