search
Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Trinkets'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Trinkets'

Het tweede seizoen van 'Trinkets' is meteen ook het laatste voor de serie...

Zit jij ook te wachten op het vervolg van de serie Trinkets? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Vanaf morgen, dinsdag 25 augustus 2020 is het tweede en laatste seizoen namelijk te bekijken op Netflix!

Het einde van het eerste seizoen van Trinkets bracht behoorlijk wat drama met zich mee. Niet alleen bleek dat Moe niet was toegelaten tot het STEM-programma in Seoul, daarnaast heeft de ex-vriend van Tabitha (die haar heeft misbruikt) de politie van Lake Oswego opgebeld. De kans is groot dat hij de drie dames heeft aangegeven voor het stelen en vernielen van zijn auto.

Laatste seizoen
Het is opvallend dat er van Trinkets maar twee seizoenen zullen verschijnen. Hiermee komt er vrij snel een einde aan de avonturen van Elodie, Tabitha en Moe en dat ondanks het feit dat de serie eigenlijk best goed wordt ontvangen. Op de gespecialiseerde website IMDB heeft ze bijvoorbeeld een score van 7,1/10.

In ieder geval, ben jij ook één van de fans van Trinkets? Dan kan je vanaf morgen, dinsdag 25 augustus het tweede seizoen bekijken op Netflix. Wil je alvast een voorsmaakje van dit nieuwe seizoen? Dat is mogelijk met de onderstaande trailer!



Lees ook: Zet de Netflix-serie 'Trinkets' aan tot winkeldiefstal?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen