Tv-serie 'Minority Report' krijgt vrouwelijk hoofdpersonage

'Minority Report' krijgt vrouwelijke hoofdrol

Gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg uit 2002.

Zilko Tarici, 9 september 2014 11:12

Vorige maand wisten we nog te melden dat de wereld van Steven Spielbergs Minority Report (op zijn beurt gebaseert op Philip K. Dicks korte verhaal The Minority Report naar het kleine scherm zal worden vertaald. The Hollywood Reporter onthulde vandaag dat de serie een vrouwelijk hoofdpersonage zal krijgen en dat de serie zich tien jaar na de gebeurtenissen van de film afspeelt.
In de filmversie speelde Tom Cruise de rol van Chief John Anderton, lid van een speciale politie-eenheid in Washington DC, die een kleine groep individuen met een speciale pre-cognitieve gave gebruikt om misdaden die nog moeten plaatsvinden te voorkomen. In de serie, die als setting het jaar 2064 gebruikt, volgen we een van de mannelijke Precogs, die een normaal leven probeert te leiden. Dat verandert echter wanneer hij moet samenwerken met een vrouwelijke rechercheur die de vaardigheden van de Precog goed kan gebruiken.

Het script van de serie zal worden geschreven door Max Borenstein (Godzilla. Minority Report wordt ontwikkeld door 20th Century Fox.

Eerder werd ook gemeld dat een grote naam waarschijnlijk de hoofdrol zal spelen in de serie. Wie zouden jullie willen zien als het vrouwelijke hoofdpersonage?


Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: minority report, steven spielberg, tom cruise, max borenstein, godzilla

Populair nieuws