search

Ons nieuws van dinsdag 9 september 2014

Vertrekt Jenna Coleman uit 'Doctor Who'?
Series / Nieuws

Vertrekt Jenna Coleman uit 'Doctor Who'?

Ze wil het niet bevestigen, maar ontkent de geruchten ook niet.

Een tijd geleden waren er geruchten dat Jenna Coleman zou vertrekken bij BBC sci-fi serie Doctor Who. In gesprek met de Radio Times, wilde ze de geruchten niet ontkennen, maar ook niet bevestigen. In plaats daarvan vertelde ze dat zij en showrunners Steven Moffat alles geheim willen houden.

"Er zijn een boel geruchten," begon ze. "We hebben gesproken met [showrunner] Steven Moffat en allemaal besloten dat we niet willen dat iemand weet wat er te gebeuren staat. Als je weet of ik in de volgende serie te zien ben, of als je weet dat ik er niet in zit, weet je hoe het verhaal eindigt."

Coleman speelt in de show naast Peter Capaldi als Doctor. Ze is Clara Oswald, de companion van de Doctor, die hem op allerhande avonturen vergezeld. Tot slot vertelde ze nog even over de Christmas special die eraan zit te komen. "Omdat er een verrassing is die we voor iedereen in petto hebben, is het veel beter als niemand weet waar we heen gaan. Dus we proberen dat moment te bewaren."

Komende zaterdag is de volgende aflevering te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gevecht tussen The Flash en Arrow in 'Flash vs. Arrow'
Series / Nieuws

Gevecht tussen The Flash en Arrow in 'Flash vs. Arrow'

De superhelden cross-over start met een confrontatie tussen beide superhelden.

Begin volgende maand starten bijna gelijktijdig het eerste seizoen van The Flash en het derde seizoen van Arrow op The CW. In de loop van het seizoen zal er ook een speciale cross-over te zien zijn en over deze speciale tweeluik-aflevering heeft uitvoerend producent Greg Berlanti e.e.a. prijsgegeven.

In een interview met FlashTVNews werd Berlanti gevraagd over de Arrow/Flash cross-over, afleveringen acht. Hij wilde niet onthullen tegen welke villain ze het moeten opnemen, maar Berlanti laat wel doorschemeren dat de superhelden niet gelijk vrienden zijn:

"We gebruiken een bekende Flash-slechterik in de Arrow-aflevering en in de Flash-aflevering [eerste deel] is niet echt een villain. Er zal namelijk een flink gevecht plaatsvinden tussen onze helden."

Berlanti geeft ook nog aan dat zijn favoriete comic van The Flash 'Crisis on Infinite Earths' is. In deze comic komt The Flash te overlijden en volgens Comic Book Movie wordt er in de pilot-aflevering van The Flash gehint naar de verhaallijn. Op de vraag of we dit ooit gaan terug zien in de serie, zegt Berlanti:

"We zullen er een hele hoop werk aan hebben om dit voor elkaar te kunnen krijgen. En we moeten flink wat geluk hebben om zover te kunnen komen."

Vanaf 7 oktober start The Flash en een dag later vervolgt Arrow zijn avonturen. Eind november verschijnt waarschijnlijk de tweedelige cross-over op The CW.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tv-serie 'Minority Report' krijgt vrouwelijk hoofdpersonage
Series / Nieuws

Tv-serie 'Minority Report' krijgt vrouwelijk hoofdpersonage

Gebaseerd op de gelijknamige film van Steven Spielberg uit 2002.

Vorige maand wisten we nog te melden dat de wereld van Steven Spielbergs Minority Report (op zijn beurt gebaseert op Philip K. Dicks korte verhaal The Minority Report naar het kleine scherm zal worden vertaald. The Hollywood Reporter onthulde vandaag dat de serie een vrouwelijk hoofdpersonage zal krijgen en dat de serie zich tien jaar na de gebeurtenissen van de film afspeelt.

In de filmversie speelde Tom Cruise de rol van Chief John Anderton, lid van een speciale politie-eenheid in Washington DC, die een kleine groep individuen met een speciale pre-cognitieve gave gebruikt om misdaden die nog moeten plaatsvinden te voorkomen. In de serie, die als setting het jaar 2064 gebruikt, volgen we een van de mannelijke Precogs, die een normaal leven probeert te leiden. Dat verandert echter wanneer hij moet samenwerken met een vrouwelijke rechercheur die de vaardigheden van de Precog goed kan gebruiken.

Het script van de serie zal worden geschreven door Max Borenstein (Godzilla. Minority Report wordt ontwikkeld door 20th Century Fox.

Eerder werd ook gemeld dat een grote naam waarschijnlijk de hoofdrol zal spelen in de serie. Wie zouden jullie willen zien als het vrouwelijke hoofdpersonage?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Peggy Carter in première tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Nieuws

Peggy Carter in première tweede seizoen 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

En we hebben een synopsis & twee featurettes.

Er is flink wat informatie vrijgegeven rond ABC-serie Agents of S.H.I.E.L.D.. Allereerst hebben we wat over de eerste aflevering van het tweede seizoen en zijn er nog twee featurettes van het eerste seizoen. We kunnen melden dat Hayley Atwell, die we kennen als Agent Carter, een gastrol speelt in de première.

De aflevering met de titel Shadows heeft een synopsis: "Coulson en zijn team zijn nu gezochte vluchtelingen met beperkte middelen. Maar dat houdt hen er niet van tegen de wereld te beschermen tegen krachtige en ongeziene bedreigingen van overal. Maar, met nieuwe teamleden die ze nauwelijks kennen: kan S.H.I.E.L.D. ooit nog vertrouwd worden?"

Er zijn flink wat gastrollen in de aflevering. Naast Hayley Atwell hebben: B.J. Britt (Agent Antoine Triplett), Nick Blood (Agent Lance Hunter), Adrian Pasdar (Brigadier General Glenn Talbot), Henry Simmons (Alphonso "Mack" Mackenzie), Patton Oswalt (Agent Billy Koenig), Lucy Lawless (Isabelle "Izzy" Hartley), Wilmer Calderon (Idaho), Reed Diamond (Daniel Whitehall), Brian Patrick Wade (Carl Creel), Matthew Glave (Roger Browning), Simon Kassianides (Sunil Bakshi), George Stephanopoulos (zichzelf), Raquel Gardner (Carla Talbot), Ben Turner Nixon (Hydra Officer), Franco Vega (Military Leader), Rich Ceraulo (Soldier #1) en JB Tadena (Private Tilden).

Daarnaast spelen de vaste acteurs uiteraard ook rollen: Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Chloe Bennet (Skye), Brett Dalton (Grant Ward), Iain De Caestecker (Leo Fitz) en Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons).

Verder hebben we zoals beloofd nog twee featurettes van het eerste seizoen. Op de eerste daarvan zie je het filmen van een stunt, waarbij Skye uit een raam springt.

[video_embed]630[/video_embed]

Dan is er nog een featurette over Jamie Alexanders gastrol als Lady Sif.

[video_embed]631[/video_embed]

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer 'American Horror Story: Freak Show'
Series / Trailer

Nieuwe trailer 'American Horror Story: Freak Show'

Meer gefreakte beelden uit het vierde seizoen.



Hierboven zie je een nieuwe (verlengde) trailer van het nieuwe seizoen van de opvallende serie American Horror Story, die zoals bekend de titel 'Freak Show' meekrijgt.

In het vierde seizoen zijn de voornaamste rollen weggelegd voor Emma Roberts (Maggie), Sarah Paulson (Bette en Dot Tattler), Jessica Lange (Elsa Mars), Michael Chiklis (Wendell del Tolito), Kathy Bates (Effil Darling), Evan Peters (Jimmy Darling), Angela Bassett (Desiree Dupre) en John Carroll Lynch, die volgens een eerder bericht "het engste monster tot op heden" speelt.

De show van FX start weer op 8 oktober en omvat dertien nieuwe afleveringen. In Nederland wordt de serie - met de nodige vertraging - uitgezonden door RTL 5.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.