search
Gevecht tussen The Flash en Arrow in 'Flash vs. Arrow'
Series / Nieuws

Gevecht tussen The Flash en Arrow in 'Flash vs. Arrow'

De superhelden cross-over start met een confrontatie tussen beide superhelden.

Begin volgende maand starten bijna gelijktijdig het eerste seizoen van The Flash en het derde seizoen van Arrow op The CW. In de loop van het seizoen zal er ook een speciale cross-over te zien zijn en over deze speciale tweeluik-aflevering heeft uitvoerend producent Greg Berlanti e.e.a. prijsgegeven.


In een interview met FlashTVNews werd Berlanti gevraagd over de Arrow/Flash cross-over, afleveringen acht. Hij wilde niet onthullen tegen welke villain ze het moeten opnemen, maar Berlanti laat wel doorschemeren dat de superhelden niet gelijk vrienden zijn:

"We gebruiken een bekende Flash-slechterik in de Arrow-aflevering en in de Flash-aflevering [eerste deel] is niet echt een villain. Er zal namelijk een flink gevecht plaatsvinden tussen onze helden."

Berlanti geeft ook nog aan dat zijn favoriete comic van The Flash 'Crisis on Infinite Earths' is. In deze comic komt The Flash te overlijden en volgens Comic Book Movie wordt er in de pilot-aflevering van The Flash gehint naar de verhaallijn. Op de vraag of we dit ooit gaan terug zien in de serie, zegt Berlanti:

"We zullen er een hele hoop werk aan hebben om dit voor elkaar te kunnen krijgen. En we moeten flink wat geluk hebben om zover te kunnen komen."

Vanaf 7 oktober start The Flash en een dag later vervolgt Arrow zijn avonturen. Eind november verschijnt waarschijnlijk de tweedelige cross-over op The CW.

Aanbevolen artikelen