'Lucifer'-fans opgelet: er is nog meer goed nieuws

Het zesde seizoen wordt mogelijk extra lang, zodat er een mooie mijlpaal gehaald kan worden.

Jim Pedd, 27-08-2020 06:00

Lucifer krijgt misschien nog wat extra afleveringen. Netflix bestelde volgens de geruchten nog eens tien afleveringen van de serie, waardoor het zesde seizoen de boel heel dichtbij de honderd brengt.
Tijdens een gesprek met Variety vertellen showrunners Joe Henderson en Ildy Modrovich dat er gekeken wordt om de serie een extra lang seizoen te geven. Dat zou betekenen dat er zeventien nieuwe afleveringen gaan komen. Zeker is het nog niet.

Lees ook: 'Lucifer'-fans dolenthousiast over seizoen 5a

Hoeveel afleveringen
"We mogen niet vertellen hoeveel afleveringen er komen," aldus Henderson. Waarop Modrovich zei: "er zijn wel gesprekken". De mijlpaal van honderd afleveringen is in de Verenigde Staten een belangrijke mijlpaal, omdat een serie dan een langer leven beschoren is met herhalingen. Dat is ook iets wat Warner Bros., dat de serie produceert voor Netflix, "heel series" neemt.

Lees ook: 'Lucifer' seizoen 6 krijgt heel speciale aflevering

Er kan veel gebeuren, want het vijfde seizoen zou ook maar tien afleveringen krijgen en werd daarna ineens verlengd voor zestien. Zo kon Netflix de boel in twee delen uitzenden. En misschien gebeurt dat nu dus ook!

Bron: Variety

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Tom Ellis, Joe Henderson, Ildy Modrovich

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Mogelijkheid voor terugkeer 'New Girl'

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in