Hoe gaat 'The Flash' om met ontslag van deze acteur?

Hoe gaat 'The Flash' om met ontslag van acteur?

The Flash ontsloeg een van zijn castleden. Dat heeft gevolgen. Maar welke?

Jim Pedd, 27 augustus 2020 om 10:18

Acteur Hartley Sawyer werd ontslagen bij The Flash, nadat er racistische en misogyne berichten op zijn Twitter opdoken. Het was een nette uitgang, want de acteur keert simpelweg niet terug in het zevende seizoen van de serie.
Tegenover Entertainment Weekly onthult showrunner Eric Wallace nu hoe er met dit vertrek omgegaan wordt. Het blijkt dat zijn personage, Ralph Dibney / Elongated Man, mogelijk wel terugkeert. “We gaan het doen zoals ze dit in de comics zouden aanpakken. Voorlopig laten we Elongated Man even met rust. Maar we laten de deur open,” aldus Wallace.

Lees ook: Volgende Arrowverse-crossover is kleinschaliger

Niet het eind
“Dit is dus niet het einde van het personage. In feite juist het tegenovergestelde. We weten alleen niet wanneer hij terug zal keren en in welke hoedanigheid.” Daarmee ligt Elongated Man voorlopig dus wel op de spreekwoordelijke plank.

Lees ook: 'The Flash' onthult nu al trailer voor seizoen 7!

“Er zijn een aantal manieren waarop hij nog zou kunnen verschijnen dit seizoen. Dan kunnen we dat verhaal afronden, krijgen wij wat we nodig hebben en kunnen fans voorlopig afscheid nemen van het personage.”

Bron: EW

Lees meer over: The Flash, The CW, Hartley Sawyer, Eric Wallace

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws