'The Umbrella Academy': Hoe werken de krachten van Ben?

'The Umbrella Academy': Hoe werken Bens krachten?

The Umbrella Academy heeft een kleine rol voor Ben, die bizarre krachten heeft.

Jim Pedd, 28 augustus 2020 08:12

Hoe werken de superkrachten van Ben Hargreeves nou eigenlijk in The Umbrella Academy? Daar vertellen we je vandaag over.
We zagen tot nu toe redelijk wat van Ben, het broertje dat op zestienjarige leeftijd overleed. In de twee seizoenen van de serie zagen we hem als een geest die enkel door Klaus gezien kon worden. Maar als geest kon hij zijn krachten ook een paar keer gebruiken. Die werken precies zoals in de comics.

Lees ook: Waarom Five in 'The Umbrella Academy' geen echte naam heeft

Tentakels van Klaus
Ben kan uit zijn buik een stel tentakels laten komen, wat hij doet zodra hij zijn shirt optilt. Dat laat zien dat ze uit zijn maag komen en de implicatie is dat ze uit een andere dimensie komen. Ze zijn namelijk gigantisch en zouden niet zomaar in zijn lichaam passen.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' breekt indrukwekkend Netflix-record

Interessant is dat hij in de comics een groot gat in zijn buik heeft, waar de tentakels vandaan komen. En dat hij ze niet graag gebruikt. In de comics en zelfs in de serie, zien we dat hij met een stel bankrovers afrekent, waarna hij helemaal bebloed naar buiten loopt. Hij staat te trillen, zichtbaar aangedaan. En daar komt zijn bijnaam The Horror vandaan.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix

Populair nieuws