'The Umbrella Academy' breekt indrukwekkend Netflix-record

'The Umbrella Academy' breekt Netflix-record

De serie The Umbrella Academy moet welhaast een derde seizoen krijgen met dit soort prestaties.

Jim Pedd, 18 augustus 2020 om 10:20

Het tweede seizoen van Netflix-serie The Umbrella Academy heeft een indrukwekkende mijlpaal bereikt. De serie onderscheidt zich nu van elke andere scripted series die op Netflix verscheen en doet iets dat niet eerder gelukt is.
The Umbrella Academy werd vorige week al de derde serie in de geschiedenis van Netflix die 14 dagen aan een stuk op de eerste plek stond. De enige andere scripted series die daar in geslaagd was, is het laatste seizoen van 13 Reasons Why. De serie die het record heeft van alle series - scripted en non-scripted - is Tiger King, met een reeks van 27 dagen.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 3: Dit moet je weten

Dit jaar
Ter vergelijking: dit jaar zijn er niet eens zo heel veel series die erin slaagden om langere tijd aan een stuk op de eerste plek te staan. Naast The Umbrella Academy en 13 Reasons Why slaagden enkel Dead to Me (10 dagen), Space Force (7 dagen), Cursed (6 dagen), Never Have I Ever (6 dagen) en On My Block (6 dagen) daarin.

Lees ook: 'The Umbrella Academy' seizoen 2: Wat betekent het einde?

Daarmee lijkt de kans steeds groter te worden dat Netflix gewoon een derde seizoen bestelt van de serie. Die wordt immers wel heel goed bekeken.

Bron: Forbes

Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix

Populair nieuws