search
Rachel McAdams in beeld voor hoofdrol 'True Detective'
Series / Nieuws

Rachel McAdams in beeld voor hoofdrol 'True Detective'

Ze gaat de strijd aan met Elisabeth Moss om de vrouwelijke hoofdrol in seizoen 2 van HBO's succesvolle serie.

Elisabeth Moss is misschien een geknipte keuze voor de vrouwelijke hoofdrol in het tweede seizoen van True Detective, maar dit betekent niet dat er geen andere actrices zijn die in aanmerking komen. Nu blijkt Moss concurrentie te krijgen in de vorm van Rachel McAdams, bekend van films als Midnight in Paris (2011) en A Most Wanted Man (2014).


De rol waar beide dames om strijden is die van Ani Bezzerides, een no nonsense sheriff in Monterey wiens problematische jeugd ervoor heeft gezorgd dat ze een gok- en drankprobleem heeft. Ani voegt zich in dit tweede seizoen bij twee andere agenten, Ray Velcoro en Paul Woodrugh, hoogstwaarschijnlijk gespeeld door respectievelijk Farrell en Kitsch.

Samen onderzoeken ze de geheimzinnige dood van Ben Caspar. Hij is de corrupte burgemeester van een fictieve stad in Californië en wordt levenloos gevonden op een eenzaam stuk weg van de Pacific Coast Highway. Hij is vermoord en zijn lichaam is bedekt in satanische symbolen. De detectives onderzoeken zijn persoonlijke leven en het blijkt dat hij te maken heeft met occulte elementen in de duistere transportwereld van de Verenigde Staten. Mocht Vaughn tekenen, dan speelt hij Frank Semyon, een zakenman die het dichtst bij een schurkenrol in de buurt komt.

Het gerucht gaat dat de première van het tweede seizoen zal plaatsvinden in de zomer van 2015.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen