search
Kijken we ook volgend jaar gratis naar Apple TV+?
Series / Streaming-diensten

Kijken we ook volgend jaar gratis naar Apple TV+?

Apple overweegt om de populaire promotie voor gratis Apple TV+ kijken te verlengen...

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Apple op de proppen kwam met haar eigen streamingdienst Apple TV+. Mensen die rond die periode nieuwe Apple hardware kochten konden daarbij rekenen op een jaar lang gratis kijkplezier. Dat jaar is nu echter bijna voorbij...

Op vrijdag 1 november 2019 werd Apple TV+ in heel wat landen verspreid over de wereld gelanceerd. Meteen bij de lancering van de streamingdienst was er ook sprake van een zeer interessante promotie voor fervente Apple-klanten. Zij konden op dat ogenblik namelijk door het aankopen van nieuwe Apple hardware rekenen op een jaar lang gratis kijkplezier. Dat jaar is nu echter bijna voorbij en dus denken veel gratis abonnees nu al na over wat ze gaan doen. Ook Apple wil op zeker spelen en denkt er over na om haar populaire promotie in leven te houden.

Eén jaar gratis
Mensen die er vorig jaar voor kozen om de nieuwe iPhone aan te kopen, Apple TV in huis te halen of een ander Apple product te bestellen werden aangenaam verrast door een gratis Apple TV+ abonnement voor één jaar. Heel wat mensen konden deze promotie best smaken, maar dat jaar is nu bijna voorbij. De vrees bestaat bij Apple dat lang niet alle huidige, gratis abonnees er voor zullen kiezen om een betalend abonnement af te sluiten. Mochten de huidige gratis gebruikers er massaal voor kiezen om dat niet te doen kan dat de streamingdienst heel wat klanten en marktaandeel gaan kosten.

Verschillende bronnen, waaronder het betrouwbare Bloomberg hebben ondertussen aangegeven dat Apple van plan is om de promotie terug aan te bieden. Dit keer zou er echter geen gratis abonnement worden gegeven voor een volledig jaar, maar voor een kortere periode. Daarnaast zou de promotie ook uitsluitend gelden voor nieuwe klanten die voorheen dus nog nooit gratis naar Apple TV+ hebben gekeken.

Apple heeft bovenstaand gerucht tot dusver wel nog niet bevestigd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen