'Star Trek'-universum blijft groeien!

'Star Trek'-universum blijft groeien!

Alex Kurtzman legt uit wat de toekomst van de Star Trek-franchise moet brengen.

Jim Pedd, 28 augustus 2020 om 06:00

Wat is eigenlijk de toekomst van de Star Trek-franchise? Alex Kurtzman, die aan het hoofd van de boel staat, legt daar het een en ander over uit tijdens een interview met Deadline.
“Het idee is niet om uit te breiden, alleen maar om uit te breiden,” begon hij het interview. “Het gaat erom dat we verschillende hoeken van het universum willen verkennen. Een beetje op dezelfde manier als hoe de Short Treks verschillende hoeken van de wereld van Star Trek verkennen. Elke serie zou zijn eigen unieke identiteit moeten hebben en je zou niet na moeten hoeven denken over wat je van de ene serie kan meenemen naar de andere.”

Lees ook: 'Star Trek: Discovery'-rechtszaak eindelijk afgerond

Iets unieks
Elke serie moet iets unieks met zich meebrengen. “Alles moet anders, uniek, speciaal en specifiek voelen, maar het moet wel dezelfde sfeer hebben zodat het past binnen het grotere Trek-universum. Dus het is een duidelijke samenwerking, waarbij we er samen voor zorgen dat elke serie anders voelt, iets anders laat zien, andere dingen zegt, anders voelt, er anders uitziet en anders klinkt.”

Lees ook: 'Star Trek: Discovery': Waar is Kirk eigenlijk?

Dat betekent dat we de komende jaren dus veel nieuws kunnen verwachten!

Bron: Deadline

Lees meer over: Alex Kurtzman, Star Trek, CBS All Access

Populair nieuws