'The Big Bang Theory' spin-off 'Young Sheldon' blijft succesvol! [Dvd]

'Big Bang Theory' spinoff 'Young Sheldon' S2! Dvd

De jonge acteur Iain Armitage is de mini-Sheldon Cooper in alweer het tweede seizoen van deze spin-off.

Bram de Groot, 29 augustus 2020 om 11:54

Bedacht door: Chuck Lorre | Steven Molaro | Cast: Iain Armitage (Sheldon Cooper), Zoe Perry (Mary Cooper), Lance Barber (George Cooper Sr.), Montana Jordan (George "Georgie" Cooper Jr.), Jim Parsons (stem volwassen Sheldon Cooper), e.a. | Uitzending serie: 2017 - heden | Tv-zenders: CBS
Jarenlang was de komedieserie The Big Bang Theory een groot succes en na twaalf seizoenen kwam er in 2019 een einde aan de reeks. In 2017 startte al een prequelserie met de titel Young Sheldon en ook die serie trekt veel bekijks op de zender CBS, en in Nederland via Amazon Prime Video.

Onlangs verscheen via Warner Bros. Home Entertainment het tweede seizoen op Dvd. Hieronder de trailer, gevolgd door de synopsis.


In seizoen 2 is het niet altijd makkelijk voor de kwetsbare, naïeve en buitenaards slimme 10-jarige Sheldon Cooper om op te groeien op een plek als Oost-Texas, waar kerk en sport domineren. Zijn familie doet er alles aan om de veeleisende bolleboos te helpen, maar het is vooral zijn nuchtere, rechtdoorzee Meemaw die Sheldon helpt met alle uitdagingen waar hij in de echte wereld tegenaan loopt.Uitgave: Young Sheldon- Seizoen 2 | Aantal discs 2 x Dvd | Afleveringen: 22 x gem. 20 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: o.a. Engels Dolby Digital MA 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 5051888251065 | Release: augustus 2020 | Met dank aan: Warner Bros. Home Entertainment

De twee schijven van deze Dvd-uitgave zitten vastgeklikt in een doorzichtige Dvd-keepcase, met daaromheen een insteekhoes. In de keepcase staan per disc de titels aangegeven. Extra's lijken dit keer niet zijn meegenomen.

Beeld en geluid
De 22 afleveringen van zo'n 20 minuten per aflevering staan verspreid over twee schijven. De show is vooral gericht op de grappen en grollen en een optimale beeldkwaliteit is dan niet direct de prioriteit. De schijven van Warner Bros. doen het wat betreft de weergave redelijk tot goed en veel opmerkingen zijn er niet.

Het geluid komt via een Dolby Digital 5.1-track en die brengt de dialoog en dergelijke prima uit de surround speakers, al moet je geen festijn van geluidseffecten verwachten.

Bonusmateriaal
Op de schijven van deze uitgaven zijn enkele de 22 afleveringen terug te vinden. Warner Bros. besloot om geen extra's toe te voegen. Dit was nog anders bij seizoen 1.

Lees ook: Fans schrikken van duister einde 'Young Sheldon'

Seizoen 3 al uitgezonden, seizoen 4 in de maak!
De komedieserie is ondertussen al een stukje verder in de States. Daar verscheen het derde seizoen al in 2019 op de buis. Ook een vierde seizoen is in de maak, maar een verschijningsdatum heeft deze nog niet. Check hieronder een promo voor seizoen 3:


Lees meer over: Young Sheldon, Sheldon Cooper, Jim Parsons, Iain Armitage

Populair nieuws