Netflix zet onverwachts 11 seizoenen 'The Big Bang Theory' online!

Netflix plaats 'The Big Bang Theory' online!

En ook fans van 'The Fresh Prince of Bel-Air' kunnen hun borst natmaken...

Geoffrey Ketels, 3 juli 2019 om 13:00

Heb je nog geen plannen voor deze zomer? Dan heeft Netflix voor jou wellicht de oplossing! De streamingdienst verrast namelijk met het online plaatsen van elf seizoenen van The Big Bang Theory. Dat is niet de enige nieuwe komedie serie die Netflix aanbiedt aan haar klanten. Ook alle zes de seizoenen van de legendarische serie The Fresh Prince of Bel-Air werden toegevoegd.
Wanneer je Netflix opent zal bij velen meteen in het oog springen dat er nieuwe afleveringen van The Big Bang Theory zijn toegevoegd. De 11 eerste seizoenen van de reeks zijn dan ook nu via Netflix te bekijken. Dit geldt op moment van schrijven dus jammer genoeg nog niet voor seizoen twaalf. Het is ook niet bekend wanneer en of deze nog naar Netflix zal komen. Mocht dat het geval zijn hoeven we ze in ieder geval wellicht niet meer dit jaar te verwachten.

23 jaar
Een andere opvallende titel waarvan wel alle zes de seizoenen op Netflix zijn verschenen is The Fresh Prince of Bel-Air. In de ooit razend populaire sitcom volgen we onder meer Will Smith die moet verhuizen van Philadelphia naar Bel-Air. Het is alweer 23 jaar geleden (1996) dat de sitcom ten einde kwam. Toch lijkt ze ook vandaag de dag nog erg gretig opgepikt te worden door de kijkers. The Fresh Prince of Bel-Air was ongetwijfeld verantwoordelijk voor de lancering van de carrière van Will Smith. Ook de Carlton Dance en het intronummer van de serie werden uiteindelijk legendarisch.

Bron: AD.nl

Lees meer over: The Big Bang Theory, serie, Netflix, The Fresh Prince of Bel Air, Will Smith

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws