Onheilspellende promo 'Fear the Walking Dead' seizoen 6

Onheilspellende promo 'Fear the Walking Dead' S6

Het zesde seizoen brengt een bijzonder lot voor Morgan Jones, maar wat voor!?

Jim Pedd, 31 augustus 2020 om 10:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het verleden is dood en dat geldt ook voor Morgan Jones, het personage van Lennie James in Fear the Walking Dead. De poster die vrijgegeven werd voor het nieuwe seizoen, liet hem met een baard en bloedrode ogen zien. Het lijkt er dan ook op dat Morgan mogelijk dood is.
In een nieuwe promo die werd vrijgegeven voor Fear the Walking Dead, zegt Morgan het volgende: “Morgan Jones is dood. Je hebt nu te maken met iemand anders.” De vraag is natuurlijk wat er dan met Morgan aan de hand is.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead'-poster maakt Morgan tot iets bizars

Gevaarlijk einde
Hoe dan ook weten we dat Morgan gescheiden werd van zijn groep vrienden en mede-overlevenden door Virginia. Daarna schoot ze hem neer en liet ze hem voor dood achter voor een grote horde aan vleesetende Walkers.

Lees ook: 'Fear the Walking Dead' krijgt bizar en duister zesde seizoen

“Ik weet niet of mijn personage het einde van seizoen zes nog levend haalt. Toen hij in Texas arriveerde, was hij een man die weg wilde van mensen. En nu is hij een man die echte liefde gevonden heeft, verantwoordelijkheid en ook trots in een groep mensen die hij zijn eigen wil noemen. Mijn hoop is dat ze elkaar weer vinden in dit nieuwe seizoen.”Lees meer over: Fear the Walking Dead, AMC, Morgan Jones, Lennie James

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws