'The Blacklist' brengt Red nieuwe gevaren! [Blu-ray]

James Spader is weer Raymond Reddington a.k.a. Red in dit zevende seizoen van The Blacklist.

Bram de Groot, 31-08-2020 11:18

Bedenker: Jon Bokenkamp | Cast: James Spader (Raymond Reddington), Megan Boone (Elizabeth Keen), Diego Klattenhoff (Donald Ressler), Ryan Eggold (Tom Keen), Harry Lennix (Harold Cooper), e.a. | Uitzending serie: 2013 - heden | Tv-zender: NBC
In november zal het achtste seizoen van The Blacklist op de zender NBC verschijnen. De succesvolle misdaadserie rond het personage Raymond Reddington van acteur James Spader blijft de misdaadliefhebbers binden en ondertussen zijn er al 152 afleveringen verschenen.

Sony Pictures Home Entertainment bracht onlangs seizoen 7 uit op Blu-ray. Hieronder een blik op de uitgave, te starten met de synopsis en trailer.


Red is ontvoerd door Katarina Rostova en weet niet of hij iemand kan vertrouwen in zijn vijandige omgeving, en zo ja wie. Red wordt omringd door oude vijanden en nieuwe bondgenoten en moet de gevaarlijkste misdadiger op de Blacklist - die alles op alles zet om achter de geheimen van Red te komen - één stap voor zien te blijven. Katarina weet zich op te dringen aan Elizabeth Keen, die eindelijk herenigd is met haar dochter Agnes. Katarina's aanwezigheid brengt Liz in gevaar en verandert haar relatie met Red voorgoed.Uitgave: The Blacklist - Seizoen 7 | Aantal discs 5 x Blu-ray | Afleveringen: 19 x 45 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: o.a. Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands, Frans | EAN: 8712609633597 | Release: augustus 2020 | Met dank aan: Sony Pictures Home Entertainment

De vijf schijven van deze Blu-ray uitgave van het zevende seizoen van The Blacklist zitten verpakt in een iets dikkere blauwe Blu-ray keepcase. In de hoes staat aangegeven welke afleveringen op de discs staan, inclusief de titel en een korte synopsis. Op de laatste schijf staan de voornaamste extra's. Compacte en eigenlijk een optimale uitgave!

Beeld en geluid
Sony Pictures geeft deze vermakelijke serie al sinds het begin een mooie Nederlandse Blu-ray uitgave. Niet alle de presentatie van de uitgave is mooi, ook de weergave van het beeld is doorgaans van de beste kwaliteit, met een uitstekende scherpte en mooie, passende kleuren. De geluidstrack met muziek van Dave Porter en James S. Levine doet het verder ook prima en dat maakt het voor de fans uiteraard een genot om naar de serie te kijken.

Zeer aardige extra's
Op alle schijven vind je enkele verwijderde scènes en op schijf één en vijf vind je twee afleveringen met audiocommentaar. De voornaamste extra's staan op de vijfde schijf. Zo wordt er in Uncharted Territory: The Animated Episode gesproken over die bijzonder laatste aflevering waarin - vanwege de coronacrisis - ook animatie is gebruikt om niet afgeronde opnames mee op te vangen.

Lees ook: 'The Blacklist'-trailer laat ingenieuze finale zien

En dan kun je ook naar het meer standaard Behind the Blacklist: Season 7 kijken en de ode aan wijlen acteur Brian Dennehy die in april dit jaar overleed. De Blooper Reel is er voor de lach.

Seizoen 8 vanaf 13 november
Het nieuwe achtste seizoen staat gepland voor 13 november 2020 en daarin zullen we uiteraard weer meer te weten komen over Red, maar ook over zijn band met Liz. En dan keert waarschijnlijk ook nog Dembe Zuma terug, de rol van Hisham Tawfiq. Een trailer laat niet lang meer op zich wachten.

Lees ook: 'The Blacklist' seizoen 8: Dit moet je weten

Lees meer over: The Blacklist, James Spader, NBC, Joely Richardson, Nip Tuck, Seizoen 7, 2020

Populair nieuws