Nieuw op Netflix: De donkere en meeslepende serie 'Moscow Noir'

'Moscow Noir' is slechts één van de verschillende Scandinavische series die vanaf 1 september bij Netflix te bekijken zijn...

Geoffrey Ketels, 31 augustus 2020 13:52

Vanaf dinsdag 1 september 2020 is op Netflix de misdaadserie Moscow Noir te bekijken. Het betreft hier een Zweedse productie met een opvallend Russisch kantje...
In Moscow Noir keren we terug in de tijd, meer bepaald naar het Rusland van het jaar 2003. De hoofdrol in deze reeks is weggelegd voor de Zweedse bankier Tom Blixen (gespeeld door Adam Palsson). Hij maakt een deal die op het eerste zicht zeer onschuldig lijkt, maar al snel aan de basis ligt van een strijd tussen miljonairs, politici en oligarchen. Het resultaat is een spannende serie die je niet zelden op het puntje van je stoel zal doen belanden.

Adam Palsson
De hoofdrol in deze Scandinavische serie is aldus weggelegd voor Adam Palsson. Hij verschijnt binnenkort ook in de veelbelovende nieuwe serie Young Wallander waarin hij eveneens de titelrol vertolkt.

Moscow Noir is gebaseerd op het eerste deel uit de gelijknamige boekenreeks die op de markt werd gebracht door Camilla Grebe en Paul Leander Engström. Moscow Noir verschijnt aldus op 1 september 2020 op Netflix. Wil je graag een voorsmaakje? Dat kan met de onderstaande trailer!


Lees meer over: Moscow Noir, serie, series, Scandinavische serie, Scandinavische series, Netflix

Populair nieuws