'The Stand'-serie van Stephen King krijgt eerste trailer!

Dat ziet er behoorlijk goed uit: ontmoet Mother Abagail en Randall Flagg!

Jim Pedd, 31-08-2020 12:21

"Mijn naam is Abagail Freemantle", begint de eerste trailer voor Stephen Kings The Stand. CBS All Access maakt de serie gebaseerd op het enorm dikke boek van de horrorschrijver en na twee jaar productie, komt de release snel dichterbij.
Tijdens de VMA werd dan eindelijk de eerste trailer vrijgegeven, die je onderaan dit bericht kan zien. We horen in het begin Mother Abagail, een rol van Whoopi Goldberg, en een wijze vrouw die een groep overlevenden verzamelt ten dienste van het goede. Maar tegenover haar staat Randall Flagg.

Lees ook: Goed nieuws voor Stephen King-serie 'The Stand'!

Het plot
The Stand vertelt het verhaal van de menselijke samenleving waarin een griepvirus gemodificeerd voor biologische oorlogsvoering een gruwelijke pandemie veroorzaakt. 99 procent van de wereldbevolking komt daarbij om het leven, evenals bijna alle dieren die er zijn.

Lees ook: Langverwachte Stephen King-serie 'The Stand' komt eind dit jaar!

De serie speelt zich dan ook af in een wereld die gedecimeerd is, evenals om de strijd tussen goed en kwaad. Het lot van de mensheid berust op de fragiele schouders van de 108 jaar oude Mother Abagail en een handjevol overlevers. Hun ergste nachtmerrie is belichaamd in een man met een dodelijke glimlach en bizarre krachten: Randall Flagg, ofwel The Dark Man.

Vanaf 17 december te zien op CBS All Access. Wanneer en waar de serie in Nederland te zien is, weten we nog niet zeker.


Lees meer over: The Stand, Stephen King, CBS All Access

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Deze 2 gave series verrijken deze week NPO Plus

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in