'The Walking Dead'-finale krijgt een nieuwe promo

'The Walking Dead'-finale krijgt een nieuwe promo

The Walking Dead brengt ons in oktober dan eindelijk de finale van het tiende seizoen.

Jim Pedd, 1 september 2020 om 13:41

Er is nog een promo vrijgegeven voor de finale van het tiende seizoen van The Walking Dead. Die finale is enige maanden uitgesteld vanwege het coronavirus, maar komt er nu snel aan.
En dat brengt een behoorlijk spannende en dodelijke finale met zich mee. Daar waarschuwt Daryl voor: “We gaan het niet allemaal redden”, zegt hij. Het is een waarschuwing voor zijn vrienden, die samen met hem proberen te overleven door zich als Walkers te vermommen.

Lees ook: Niemand durfde 'The Walking Dead' te maken

Tiende seizoen
Het tiende seizoen van The Walking Dead gaat nog gruwelijk eindigen. De Whisperer War gaat gelukkig nu wel tot een einde komen, want Beta en zijn horde aan Walkers neemt het nu op tegen de groep overlevenden van Daryl. Beta is ook echt gebrand op wraak, want hij wil de dood op zijn leider Alpha wreken.

Lees ook: Carl Grimes terug voor 'The Walking Dead'?

De finale, A Certain Doom, is op 4 oktober te zien op AMC. Die finale zou natuurlijk maanden geleden al te zien zijn, maar werd uitgesteld omdat de crew door het coronavirus niet naar het kantoor van Warner Bros. mocht gaan, waar de nodige apparatuur staat om de boel af te kunnen maken.Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Promo

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws