Alles wat je moet weten over de gloednieuwe streamingdienst 'Streamz'

Alles wat je moet weten over het nieuwe 'Streamz'

De nieuwe streamingdienst van Vlaamse bodem werd vandaag officieel voorgesteld...

Geoffrey Ketels, 03-09-2020 14:21

Tijdens een persconferentie die via verschillende kanalen werd uitgezonden werd vandaag de gloednieuwe streamingdienst 'Streamz' voorgesteld aan het grote publiek. Wij hebben alle details op deze pagina even voor je op een rijtje gezet.
De persconferentie werd geleid door An Lemmens en Erik Van Looy. Meteen aan het begin werd aangekondigd wanneer de nieuwe streamingdienst gelanceerd zal worden. Dat is niet lang meer wachten. Streamz zal namelijk beschikbaar zijn vanaf maandag 14 september! Nog maar 11 keer slapen dus!

De Bende van Jan de Lichte
De eerste absolute toptitel van Vlaamse bodem die op Streamz te bekijken zal zijn luistert naar de naam De Bende van Jan de Lichte. In de serie zijn onder meer actrice Charlotte Timmers en acteur Matteo Simoni te zien. Andere titels die meteen werden aangekondigd die op de streamingdienst te zien zullen zijn, zijn namen zoals Fair Trade en Cold Currage.

11 gloednieuwe titels in het najaar
Streamz weet meteen te imponeren met de komst van maar liefst 11 gloednieuwe titels die nog dit najaar zullen verschijnen. Bovendien moet het aanbod geschikt worden voor het hele gezin. Zo zal er ook een zeer ruim kinderaanbod en aanbod voor tieners op de streamingdienst terug te vinden zijn. Daarnaast is er ook ruimte voor zogenaamde "guilty pleasures".

Home of HBO
Streamz wordt tijdens de persconferentie onder meer omschreven als een "Home of HBO" service. Dit betekent dat (bijna) alle HBO-series meteen op de streamingdienst te bekijken zullen zijn en dat op hetzelfde ogenblik als dat ze in de Verenigde Staten zullen worden uitgezonden. Verder zou men voor Streamz ook een overeenkomst hebben gesloten met onder meer Universal.

Enkele nieuwe titels die zeker in het najaar toegevoegd zullen worden klinken meteen al als muziek in de oren. Onder meer Batwoman en Love Life met Anna Kendrick zijn dan te bekijken op de streamingdienst.

Meer dan 1000 titels in totaal
Dat Streamz over een enorme ambitie beschikt blijkt niet alleen uit de vele deals die zijn gesloten voor de lancering, daarnaast willen de bedrijven achter de streamingdienst een continue aanbod aanbieden bestaande uit maar liefst 1000 verschillende titels. Meer dan genoeg dus om al je weekends deze herfst en winter mee te vullen!

Exclusieve content
De verschillende acteurs en actrices die tijdens de persconferentie aan bod zijn gekomen benadrukten allemaal dat er ongelofelijk veel nieuwe titels in de pijplijn zitten om gelanceerd te worden op de streamingdienst. Verschillende van deze titels zijn zogenaamde "Streamz Exclusives" waardoor ze enkel en alleen op de streamingdienst te bekijken zullen zijn.

Tot 5 profielen per account
Met één account zal je tot 5 profielen kunnen aanmaken. Deze 5 profielen kunnen tegelijkertijd naar vier verschillende 'streamz' kijken. Dit betekent dat er op hetzelfde ogenblik door verschillende leden van het gezin naar vier verschillende series of films kan worden gekeken.

11,95 euro per maand
Bovenstaande brengt ons natuurlijk bij misschien wel de absolute hamvraag van dit artikel. Wat moet al dit moois namelijk gaan kosten? Een abonnement op streamingdienst Streamz zal een kostprijs hebben van 11,95 euro per maand. Voor nieuwe klanten geldt dat ze gedurende 2 weken volledig gratis kunnen kijken.

Voor zij die maar niet genoeg kunnen krijgen van Streamz komt er ook een Streamz+ abonnement. Deze kost 8 euro meer, maar geeft de kijker toegang tot een extra database bestaande uit meer dan 300 absolute topfilms.

Nog even geduld en we kunnen met z'n allen massaal gaan bingen op Streamz. De streamingdienst is beschikbaar vanaf 14 september 2020.

Lees meer over: Streamz, streamingdienst, streamingdiensten, serie, series

Populair nieuws