search
Amazon Prime Video voegt deze series toe in september
Series / Featured

Amazon Prime Video voegt deze series toe in september

Het wordt een lekkere maand op Amazon Prime Video, als we dit zo zien.

Amazon Prime Video heeft een prima maand voor ons in het verschiet. Vandaag vertellen we je welke nieuwe series we allemaal mogen verwachten in de maand september.

VRIJDAG 4 SEPTEMBER
THE BOYS (seizoen 2): In dit tweede seizoen gaat het helemaal los. Vrijdag kan je de eerste drie afleveringen bekijken en daarna volgt er elke week een nieuwe toevoeging. In dit tweede seizoen is de jacht van The Seven op The Boys geopend. En krijgt Homelander concurrentie van een nieuw lid van de club.

VRIJDAG 11 SEPTEMBER
DOOM PATROL (seizoen 2): Deze serie draait om een groepje buitenstaanders: Robotman, Negative Man, Elasti-Girl en Crazy Jane, vier superhelden die aangevoerd worden door Dr. Niles Caulder, een gestoorde wetenschapper. Elk van deze groepsleden maakte een bizar ongeluk mee waardoor ze krachten kregen, maar ook gewond en misvormd achterbleven.

DINSDAG 15 SEPTEMBER
BONES (seizoen 1 - 12): Deze serie volgt Dr. Temperance 'Bones' Brennan en de FBI Special Agent Seeley Booth, die samen een team op mogen zetten en leiden om moordgevallen te onderzoeken. Vaak is er niet veel meer over dan wat verrot vlees en een stel botten.

VRIJDAG 25 SEPTEMBER
UTOPIA (seizoen 1): Een groepje young adults, dat elkaar online ontmoet, krijgt een cult graphic novel in bezit. Daardoor worden ze het doelwit van een deep state organisatie en krijgen ze de gevaarlijke taak op zich om de wereld te redden.

MAANDAG 30 SEPTEMBER
DORA (seizoen 2): Dora en haar vriendje Boots beleeft avonturen in deze kindvriendelijke serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen