search
'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 4: Dit moet je weten
Series / Featured

'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 4: Dit moet je weten

Chilling Adventures of Sabrina gaat misschien dit jaar nog verder op Netflix.

Chilling Adventures of Sabrina is een van de meest verfrissende series van Netflix. Maar de show komt snel tot een einde, want het vierde deel is meteen het laatste. Nog acht afleveringen en dan is de boel klaar.

Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten over het laatste deel van het tweede seizoen van de serie. Let dus op: dit artikel bevat SPOILERS.

Lees ook: 'Chilling Adventures of Sabrina'-fans starten petitie

Wanneer te zien?
Het is nog niet zeker wanneer het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina te zien zal zijn op Netflix. Het eerste deel was op 26 oktober 2018 te streamen op Netflix, het tweede in 2019 en het derde in januari 2020. Je zou denken dat eind 2020 de boel verder gaat, maar het kan zijn dat het coronavirus ervoor zorgt dat de serie wat later verder gaat.

Lees ook: Vijfde deel 'Chilling Adventures of Sabrina' was geweldig

Wie zijn te zien?
Natuurlijk is Kiernan Shipka weer te zien als ieders favoriete halfheks: Sabrina Spellman. Maar naast haar zijn er ook andere castleden te zien, waaronder:
Ross Lynch als Harvey Kinkel
Lucy Davis als Hilda Spellman
Chance Perdomo als Ambrose Spellman
Michelle Gomez als Mary Wardell
Miranda Otto als Zelda Spellman
En natuurlijk zijn er veel meer castleden die terugkeren.

Lees ook: Fans 'Chilling Adventures of Sabrina' zijn woedend

Het verhaal
Netflix gaf natuurlijk al een synopsis vrij voor het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina. The Eldritch Terrors dalen neer op Greendale en de coven moet elke angstaanjagende bedreiging apart bestrijden (The Weird, The Returned, The Darkness, om er maar een paar te noemen) en dat leidt hen uiteindelijk tot The Void, het einde van alles. Terwijl de heksen oorlog voeren, met behulp van de Fright Club, weet Nick zich langzaam weer in Sabrina's hart te nestelen, maar zal dat te laat zijn?

Lees ook: Wow! Netflix stopt met 'Chilling Adventures of Sabrina'

Dat wordt nog wat, want het moge duidelijk zijn dat Mambo Marie niet overdreef toen ze Zelda waarschuwde dat er iets duisters op komst was en dat ze zich moest voorbereiden op oorlog. Father Blackwood zal verslagen moeten worden en er moet iets gebeuren met de twee Sabrina's.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen