search
Nieuw op Netflix: 'Undercover' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Undercover' seizoen 2

Elke week op zondag verschijnt er een nieuwe aflevering van het tweede seizoen op Netflix...

Het eerste seizoen van de Vlaams-Nederlandse Netflix-original Undercover werd uitstekend onthaald. Nu staat alweer het tweede deel voor ons klaar om te bekijken!

De populariteit van het eerste seizoen van Undercover liet er eigenlijk maar weinig twijfel over bestaan, er zou een vervolg komen. De vraag was echter uiteraard vooral wanneer dat zou gebeuren. Inmiddels is die vraag beantwoord. Sterker nog, het tweede seizoen verschijnt al op 6 september op Netflix. Dat is nog maar 2 keer slapen!

Elke week nieuwe afleveringen
De komst van het tweede seizoen van Undercover is goed nieuws voor de fans. Dit gezegd zijnde verscheen er recent helaas ook minder goed nieuws. De tien afleveringen van het tweede seizoen zullen namelijk niet in één keer op de streamingdienst verschijnen. De afleveringen worden wekelijks op zondag toegevoegd. Dit betekent dat de laatste aflevering slechts te zien zal zijn op zondag 8 november.

Undercover vertelt het verhaal van de agenten Bob Lemmens en Kim de Rooij. Deze rollen worden vertolkt door respectievelijk Tom Waes en Anna Drijver. Zij maken deel uit van een grootschalige politie operatie met als doel om de grote drugsbaas Ferry Bouwman (gespeeld door Frank Lammers) op te kunnen pakken. De reeks is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en kan rekenen op niet alleen een geweldige cast, maar ook op een fantastisch plot.

Wil je graag een voorsmaakje van het tweede seizoen van Undercover? Bekijk dan even de onderstaande trailer. De nieuwe afleveringen van de reeks zijn verder aldus vanaf komende zondag 6 september te bekijken bij Netflix!

Aanbevolen artikelen