search

Ons nieuws van vrijdag 4 september 2020

Disney+ overtuigt met indrukwekkende lancering in België
Series / Streaming-diensten

Disney+ overtuigt met indrukwekkende lancering in België

Het is voor de Belgen aftellen naar 15 september, de datum waarop Disney+ eindelijk zal worden gelanceerd...

Het aftellen naar 15 september is voor velen begonnen. Op die dag wordt de streamingdienst Disney+ namelijk ook in België uitgerold. Disney heeft nu nog wat extra ijzer in het vuur gegooid en stelt haar volledige aanbod bij de lancering voor.

In eerste instantie wordt er door Disney heel wat aandacht geschonken aan de hitserie The Simpsons. Bij de lancering van Disney+ in België zullen dan ook maar liefst 30 seizoenen te bekijken zijn. Deze 30 seizoenen zijn goed voor in totaal een slordige 663 afleveringen. Alleen het 31ste en dus laatste seizoen ontbreekt bij de lancering. Daar is op zich een mens al even zoet mee, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. De nostalgische factor is bijvoorbeeld ook verzekerd door de serie Boy Meets World en ook Darkwing Duck en Hannah Montana ontbreken niet.

350 series om uit te kiezen
In totaal lanceert Disney+ op de Belgische markt met een geweldig aanbod van zomaar even 350 verschillende series en maar liefst 700 films. Het gaat hierbij niet alleen om de eerder genoemde, maar ook om bijvoorbeeld Agents of S.H.I.E.L.D. en The Mandalorian. Op deze laatste was het voor de Belgen nog even wachten, maar ook zij kunnen dus vanaf 15 september kennismaken met de schattige 'baby' Yoda!

Ben je geïnteresseerd om een abonnement af te sluiten op Disney+? In dat geval kan je, je nog tot 14 september aanmelden voor het voordelige jaartarief van 59,99 euro. Vanaf 15 september wordt de prijs van dit abonnement verhoogd naar 69,99 euro. Wil je liever gewoon een maandabonnement afsluiten? Dat is mogelijk voor een prijs van 6,99 euro per maand.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Binnenkort zijn (bijna) alle seizoenen van 'South Park' te bingen!
Series / Nieuws

Binnenkort zijn (bijna) alle seizoenen van 'South Park' te bingen!

Amazon brengt maar liefst 22 seizoenen van \'South Park\' in één keer naar haar platform...

Goed nieuws voor fans van South Park die een abonnement hebben op de streamingdienst Amazon Prime Video. Zij kunnen binnenkort namelijk maar liefst 22 seizoenen van de populaire serie gaan bingen!

South Park verscheen voor het eerst in het medialandschap in het jaar 1997, meer bepaald op 13 augustus. Ondertussen telt de razend populaire serie alweer 23 seizoenen. Dit betekent ook nog zeker niet het einde. Comedy Central heeft namelijk ondertussen reeds laten optekenen dat er met zekerheid nog minstens drie extra seizoenen zullen verschijnen.

9 september
Ook Amazon moet overtuigd zijn van de populariteit waar deze animatieserie reeds sinds jaar en dag op kan rekenen. Zij heeft er nu namelijk voor gekozen om de eerste 22 seizoenen allemaal toe te voegen aan haar Amazon Prime Video aanbod. De eerste 22 seizoenen zullen op de streamingdienst te bekijken zijn vanaf 9 september. Alleen het 23ste en dus meest recente seizoen ontbreekt vooralsnog.

Ook op Netflix zijn reeds verschillende seizoenen van South Park te bekijken. Het gaat daarbij om seizoen 1 en om de seizoenen 17 tot en met 20. Bovendien geldt voor Netflix ook dat ze 'De beste afleveringen van South Park' aanbiedt.

Hoe dan ook, wil je er graag even voor gaan zitten en wil je alle seizoenen van South Park vanaf de allereerste eens na elkaar bekijken? Dan is dat dus mogelijk vanaf 9 september bij Amazon Prime Video!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Netflix: 'Undercover' seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Undercover' seizoen 2

Elke week op zondag verschijnt er een nieuwe aflevering van het tweede seizoen op Netflix...

Het eerste seizoen van de Vlaams-Nederlandse Netflix-original Undercover werd uitstekend onthaald. Nu staat alweer het tweede deel voor ons klaar om te bekijken!

De populariteit van het eerste seizoen van Undercover liet er eigenlijk maar weinig twijfel over bestaan, er zou een vervolg komen. De vraag was echter uiteraard vooral wanneer dat zou gebeuren. Inmiddels is die vraag beantwoord. Sterker nog, het tweede seizoen verschijnt al op 6 september op Netflix. Dat is nog maar 2 keer slapen!

Elke week nieuwe afleveringen
De komst van het tweede seizoen van Undercover is goed nieuws voor de fans. Dit gezegd zijnde verscheen er recent helaas ook minder goed nieuws. De tien afleveringen van het tweede seizoen zullen namelijk niet in één keer op de streamingdienst verschijnen. De afleveringen worden wekelijks op zondag toegevoegd. Dit betekent dat de laatste aflevering slechts te zien zal zijn op zondag 8 november.

Undercover vertelt het verhaal van de agenten Bob Lemmens en Kim de Rooij. Deze rollen worden vertolkt door respectievelijk Tom Waes en Anna Drijver. Zij maken deel uit van een grootschalige politie operatie met als doel om de grote drugsbaas Ferry Bouwman (gespeeld door Frank Lammers) op te kunnen pakken. De reeks is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en kan rekenen op niet alleen een geweldige cast, maar ook op een fantastisch plot.

Wil je graag een voorsmaakje van het tweede seizoen van Undercover? Bekijk dan even de onderstaande trailer. De nieuwe afleveringen van de reeks zijn verder aldus vanaf komende zondag 6 september te bekijken bij Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mega populaire 'Pretty Little Liars' krijgt reboot van 'Riverdale'-bedenker!
Series / Nieuws

Mega populaire 'Pretty Little Liars' krijgt reboot van 'Riverdale'-bedenker!

De uiterst populaire serie keert na een paar jaar afwezigheid terug in een nieuwe vorm.

Nog maar drie jaar nadat de zeven seizoenen durende serie Pretty Little Liars ten einde kwam, heeft Warner Bros. laten weten dat ze de franchise nieuw leven in willen blazen.

Lees ook: Fans opgelet: Netflix gaat 'Pretty Little Liars' verwijderen

Roberto Aguirre-Sacasa, showrunner van Riverdal, voert het project aan. Volgens de eerste berichten zal de reboot een volledig nieuwe verhaallijn met nieuwe personages bevatten. Aguirre-Sacasa neemt ook het script voor zijn rekening. En hoewel er nog geen netwerk is verbonden aan de serie, wijst alles erop dat de reboot uiteindelijk zal belanden bij de door WarnerMedia gefinancierde streamingdienst HBO Max. Niet geheel onlogisch, als je bedenkt dat ook zij de reboot van Gossip Girl aan de man zullen brengen.

Geflopte spinoffs
WarnerMedia ziet Pretty Little Liars als een behoorlijk waardevolle franchise, waardoor een reboot vanuit financieel oogpunt onvermijdelijk is. Tijdens en na de oorspronkelijke serie waren er echter ook twee spinoffs die het minder goed deden. Zowel Pretty Little Liars: Ravenswood (2014) en Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019) waren goed voor slechts een seizoen.

Lees ook: Officieel: Zevende seizoen laatste voor Pretty Little Liars
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-vervolg is mogelijk!
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-vervolg is mogelijk!

Daar staan de twee bedenkers van de animatieserie en het fictieve universum voor open.

Avatar: The Last Airbender-bedenkers Michael DiMartino en Bryan Konietzko denken dat een vervolg mogelijk is.

De twee vertrokken onlangs bij Netflix, waar ze een live-action versie van hun serie mochten maken. Polygon vroeg hen naar de toekomst van de franchise en wat DiMartino betreft, si die er zeker. Sterker nog, hij denkt dat er meer materiaal mogelijk is.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender': Zo veranderde de wereld

Een vervolg?
"We hebben heel veel zaadjes geplant tijdens het maken van onze twee series, en hebben ook in de graphic novels behoorlijk wat openingen gelaten die verkend en uitgebreid kunnen worden. Het Avatar-universum is een grote plek en heeft een lange geschiedenis, dus er is veel potentieel voor nieuwe verhalen," vertelde het duo.

Het is dus even wachten wat de toekomst precies voor ons in het verschiet heeft, maar duidelijk is wel dat het niet bij twee animatieseries hoeft te blijven. Nog een vervolg of gewoon een spin-off zou tot de opties moeten behoren, als we dit statement mogen geloven.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-acteur verliest vertrouwen in Netflix

Natuurlijk kregen we al een vervolg op de serie met The Legend of Korra, maar het moge duidelijk zijn dat dit dus zomaar eens niet het eerste zou kunnen zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stephen Amell bedenkt andere naam voor het Arrowverse
Series / Nieuws

Stephen Amell bedenkt andere naam voor het Arrowverse

Ga maar niet mee met het The CWverse, moet hij gedacht hebben.

The CW heeft laatst bedacht dat het Arrowverse een andere naam moet krijgen. Arrow, de serie waar het allemaal mee begon, is immers gestopt. En dus is het tijd voor een andere naam. Die werd nogal slap het The CWverse. Nu heeft acteur Stephen Amell een veel betere suggestie.

Op Twitter schrijft Amell dat het wat hem betreft het Berlantiverse moet heten. Daarmee verwijst hij naar Greg Berlanti, de producent van alle Arrowverse-series van The CW. Hij levert ons elke serie die er te zien is rond DC comics, waaronder in de toekomst ook twee series voor streamingdienst HBO Max.

Lees ook: Het Arrowverse bestaat niet meer

Niet gek
Het idee van Amell om de boel het Berlantiverse te noemen is helemaal niet gek. Tegelijk voelde de acteur er eerder iets voor om het gewoon het Arrowverse te blijven noemen. In het verleden gaf hij dat aan fans mee namelijk.

Lees ook: Hoe gaat 'The Flash' om met ontslag van deze acteur?

"Ik denk dat zodra wij klaar zijn met onze serie, Grant (Gustin) als Barry Allen het centrale punt in het universum wordt," vertelde Amell toen. "Maar ga het niet ineens het Flashverse noemen, houd het gewoon bij het Arrowverse. Want je weet het: wij waren er eerst!"

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor fans van 'Lucifer'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor fans van 'Lucifer'

Netflix was al behoorlijk vergevorderd met de opnames van het vijfde seizoen.

We hebben vandaag mooi nieuws voor fans van Netflix-serie Lucifer. Het tweede deel van het vijfde seizoen is misschien al verder gevorderd dan gedacht werd. Dat blijkt namelijk al voor 95% af te zijn!

De eerste acht afleveringen van het vijfde seizoen van Lucifer werden op 21 augustus op Netflix gezet. Zoals verwacht, eindigde dat met een immense cliffhanger. Fans moeten dus nog even wachten op de rest van het seizoen, een zaak die nog onzeker is, want we weten niet wanneer de rest te zien zal zijn.

Lees ook: 'Lucifer' nu al van de troon gestoten op Netflix

Bijna af
Mogelijk gaat dat echter niet al te lang duren. Een van de uitvoerend producenten van de serie, Chris Rafferty, laat op Twitter weten dat men al behoorlijk vergevorderd is. Maar er moeten nog wel wat dingen gebeuren.

Lees ook: Grote verrassing in 'Lucifer' seizoen 5 komt door fans

"Heel veel mensen stellen mij deze vraag. Het antwoord is helaas: we weten het niet. We waren voor 95% klaar toen COVID ons stil legde. We gaan verder zodra dat weer kan, maar onze prioriteit is om iedereen veilig te houden."


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt serie over beroemde F1-coureur Ayrton Senna
Series / Nieuws

Netflix maakt serie over beroemde F1-coureur Ayrton Senna

De beroemde autocoureur kwam in 1994 tijdens een race op tragische wijze om het leven.

Netflix heeft aangekondigd dat ze een achtdelige miniserie zullen maken over het leven van Ayrton Senna da Silva (1960 - 1994), de Braziliaanse race-legende die drie keer Formule 1-kampioen werd. Het is nog onbekend wie de iconische coureur zal spelen in de serie.

In de miniserie wordt Senna's persoonlijkheid en relatie met zijn familie onderzocht. Startpunt is het begin van zijn loopbaan, toen hij naar Engeland verhuisde. De serie zal eindigen met het tragische ongeluk tijdens de Grand Prix van San Marino in 1994, waar Senna om het leven kwam.

Een Braziliaanse productie
De serie wordt geproduceerd door het Braziliaanse Gullane (The Traitor) voor Netflix. De familie van Senna heeft haar volledige medewerking aan de serie toegezegd. In het vooralsnog titelloze project zullen een hoop internationale locaties de revue passeren, dus Netflix zal flink met geld moeten smijten om het verhaal van Senna eer aan te doen.

De miniserie zal worden opgenomen in het Engels en Braziliaans-Portugees en wordt ergens in 2022 verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Boys' seizoen 2: Dit moet je weten
Series / Featured

'The Boys' seizoen 2: Dit moet je weten

De serie van Amazon Prime Video gaat vanaf vandaag weer verder met uitzenden.

Het tweede seizoen van Amazon Prime Video Original The Boys is nu te streamen. De serie debuteerde in de zomer van 2019 zijn eerste seizoen en is nu alweer te zien op Amazon.

Vanaf vandaag kan je de serie streamen en in dit artikel vertellen we je alles wat je over dit seizoen moet weten. Let op: want dit artikel bevat, zoals gebruikelijk, de nodige SPOILERS!

Het verhaal
Eind vorig seizoen kwamen we erachter dat de vrouw van Butcher, van wie hij dacht dat ze gedood zou zijn door Homelander, nog leeft. Sterker nog: Becca voedt zelfs in het diepste geheim de zoon van Homelander op. Dat gaat de wereld van Butcher flink op z'n kop zetten en voor problemen leiden.

Lees ook: 'The Boys' heeft nu al een einddoel in zicht

Sowieso wordt dit seizoen nog vrij bizar, want we krijgen een nieuwe heldin te zien. Stormfront, toch een soort neonazi, wordt namelijk lid van The Seven en gaat het iedereen ontzettend moeilijk maken. Dat betekent dat we dus heel wat bizars gaan zien in haar. Maar de serie gaat nog veel verder, want de Seven moeten de Boys nu hebben en openen een landelijke jacht op onze antihelden.

De cast
We weten natuurlijk ook al wie er allemaal terugkeren in dit tweede seizoen. Dat zijn onder meer:
Karl Urban als Billy Butcher
Jack Quaid als Hughie Campbell
Antony Starr als Homelander
Erin Moriarty als Starlight
En er zijn natuurlijk nog meer helden te zien in dit nieuwe seizoen!

Lees ook: Brute trailer 'The Boys' seizoen 2!

De release
Dit nieuwe seizoen is vanaf vier september te zien op Amazon Prime Video. De eerste drie afleveringen zijn op 4 september te streamen en daarna volgt wekelijks een nieuwe. Dit zijn de titels:
The Big Ride
Proper Preparation and Planning
Nothing Like It In The World
Over The Hill With The Swords Of A Thousand Men
We Gotta Go Now
The Bloody Doors Off
Butcher, Baker, Candlestick Maker
What I Know
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor 'Chilling Adventures of Sabrina'-fans
Series / Video/clip/featurette

Slecht nieuws voor 'Chilling Adventures of Sabrina'-fans

Chilling Adventures of Sabrina gaat ondanks een veelgetekende petitie echt niet terug keren.

Mocht je hopen dat de petitie om Chilling Adventures of Sabrina te redden iets uit gaat halen, dan hebben we slecht nieuws voor je. Dat gaat niet gebeuren. Vandaag deelde showrunner Roberto Aguirre-Sacasa namelijk een video waarin we te zien krijgen dat een van de sets voor de serie gesloopt wordt.

Het gaat om de set van de buitenkant van het huis van de Spellman-familie. We zien hoe het huis helemaal gesloopt wordt en daarmee is dat deel van het verhaal dus ook echt voorbij. Opvallend is trouwens hoe het huis eruit ziet. Het is niet meer dan een rits houten planken die fantastisch aangekleed zijn, waardoor het eruit ziet als een echt huis. Maar van binnen stat er niets.

Lees ook: 'Chilling Adventures of Sabrina' seizoen 4: Dit moet je weten

Einde verhaal
We weten al een tijdje dat het einde verhaal is voor de serie. Netflix zette er namelijk enige tijd geleden een punt achter, waardoor de serie na vier delen en om precies te zijn twee seizoenen al stopt. Het verhaal van Sabrina komt daarmee tot een einde.

Lees ook: 'Chilling Adventures of Sabrina'-fans starten petitie

Leuk is trouwens het verhaal van Aguirre-Sacasa bij het slopen van het huis:
Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Avatar: The Last Airbender'-gerucht na jaren ontkracht
Series / Nieuws

'Avatar: The Last Airbender'-gerucht na jaren ontkracht

Een hardnekkig gerucht over het aantal seizoenen van de serie is nu ontkracht.

Er waren nooit plannen voor een vierde seizoen van Avatar: The Last Airbender. Dat vertellen makers Michael DiMartino en Bryan Konietzko nu tijdens een interview over hun Nickelodeon-serie.

Er gingen ontzettend lang geruchten rond over een vierde seizoen. Dat zou ergens wel passen: de eerste drie seizoenen zijn elk een 'boek', vernoemd naar een van de elementen. Daarvan zijn er vier in de serie en lang werd gedacht dat de show dan ook een vierde seizoen zou komen.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender': Zo veranderde de wereld

Nooit gepland
Volgens de twee bedenkers was dat nooit het idee.
Konietzko: "Er waren nooit plannen voor een vierde seizoen. Niet van ons en niet van Nickelodeon. Mike en ik wilde ATLA in drie seizoenen vertellen, zo pitchten we het al in 2002 en zo hebben we het in 2008 ook afgerond."
DiMartino: "We hebben de serie precies zo afgerond als we van plan waren. We overwogen niet het verhaal van Aang voort te zetten, totdat Dark Horse Comics ons benaderde met het idee om met een graphic novel terug te keren naar ATLA. Op dat moment werkten we met schrijver Gene Luen Yang om het verhaal breder te maken dan de animatieserie."
De vele geruchten klopten dus niet, en dat past bij het feit dat DiMartino en Konietzko de verhalen ook nooit bevestigd hebben. Zelfs niet nadat eerder schrijver Aaron Ehasz vertelde dat een vierde seizoen zou draaien om de vergiffenis van Azula, na haar gevecht met haar broer Zuko.

Lees ook: 'Avatar: The Last Airbender'-acteur verliest vertrouwen in Netflix

De serie wordt nu verfilmd als live-action show op Netflix. Wanneer die er komt is nog niet bekend, maar wel weten we dat de show het zonder de makers moet doen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.