search
Mega populaire 'Pretty Little Liars' krijgt reboot van 'Riverdale'-bedenker!
Series / Nieuws

Mega populaire 'Pretty Little Liars' krijgt reboot van 'Riverdale'-bedenker!

De uiterst populaire serie keert na een paar jaar afwezigheid terug in een nieuwe vorm.

Nog maar drie jaar nadat de zeven seizoenen durende serie Pretty Little Liars ten einde kwam, heeft Warner Bros. laten weten dat ze de franchise nieuw leven in willen blazen.

Lees ook: Fans opgelet: Netflix gaat 'Pretty Little Liars' verwijderen

Roberto Aguirre-Sacasa, showrunner van Riverdal, voert het project aan. Volgens de eerste berichten zal de reboot een volledig nieuwe verhaallijn met nieuwe personages bevatten. Aguirre-Sacasa neemt ook het script voor zijn rekening. En hoewel er nog geen netwerk is verbonden aan de serie, wijst alles erop dat de reboot uiteindelijk zal belanden bij de door WarnerMedia gefinancierde streamingdienst HBO Max. Niet geheel onlogisch, als je bedenkt dat ook zij de reboot van Gossip Girl aan de man zullen brengen.

Geflopte spinoffs
WarnerMedia ziet Pretty Little Liars als een behoorlijk waardevolle franchise, waardoor een reboot vanuit financieel oogpunt onvermijdelijk is. Tijdens en na de oorspronkelijke serie waren er echter ook twee spinoffs die het minder goed deden. Zowel Pretty Little Liars: Ravenswood (2014) en Pretty Little Liars: The Perfectionists (2019) waren goed voor slechts een seizoen.

Lees ook: Officieel: Zevende seizoen laatste voor Pretty Little Liars
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen