Binnenkort zijn (bijna) alle seizoenen van 'South Park' te bingen!

Bijna alle seizoenen van 'South Park' te bingen

Amazon brengt maar liefst 22 seizoenen van 'South Park' in één keer naar haar platform...

Geoffrey Ketels, 4 september 2020 om 17:59

Goed nieuws voor fans van South Park die een abonnement hebben op de streamingdienst Amazon Prime Video. Zij kunnen binnenkort namelijk maar liefst 22 seizoenen van de populaire serie gaan bingen!
South Park verscheen voor het eerst in het medialandschap in het jaar 1997, meer bepaald op 13 augustus. Ondertussen telt de razend populaire serie alweer 23 seizoenen. Dit betekent ook nog zeker niet het einde. Comedy Central heeft namelijk ondertussen reeds laten optekenen dat er met zekerheid nog minstens drie extra seizoenen zullen verschijnen.

9 september
Ook Amazon moet overtuigd zijn van de populariteit waar deze animatieserie reeds sinds jaar en dag op kan rekenen. Zij heeft er nu namelijk voor gekozen om de eerste 22 seizoenen allemaal toe te voegen aan haar Amazon Prime Video aanbod. De eerste 22 seizoenen zullen op de streamingdienst te bekijken zijn vanaf 9 september. Alleen het 23ste en dus meest recente seizoen ontbreekt vooralsnog.

Ook op Netflix zijn reeds verschillende seizoenen van South Park te bekijken. Het gaat daarbij om seizoen 1 en om de seizoenen 17 tot en met 20. Bovendien geldt voor Netflix ook dat ze 'De beste afleveringen van South Park' aanbiedt.

Hoe dan ook, wil je er graag even voor gaan zitten en wil je alle seizoenen van South Park vanaf de allereerste eens na elkaar bekijken? Dan is dat dus mogelijk vanaf 9 september bij Amazon Prime Video!

Lees meer over: South Park, serie, series, Amazon, Amazon Prime Video

Informatie over de serie: South Park

Populair nieuws