Disney+ overtuigt met indrukwekkende lancering in België

Het is voor de Belgen aftellen naar 15 september, de datum waarop Disney+ eindelijk zal worden gelanceerd...

Geoffrey Ketels, 04-09-2020 19:04

Het aftellen naar 15 september is voor velen begonnen. Op die dag wordt de streamingdienst Disney+ namelijk ook in België uitgerold. Disney heeft nu nog wat extra ijzer in het vuur gegooid en stelt haar volledige aanbod bij de lancering voor.
In eerste instantie wordt er door Disney heel wat aandacht geschonken aan de hitserie The Simpsons. Bij de lancering van Disney+ in België zullen dan ook maar liefst 30 seizoenen te bekijken zijn. Deze 30 seizoenen zijn goed voor in totaal een slordige 663 afleveringen. Alleen het 31ste en dus laatste seizoen ontbreekt bij de lancering. Daar is op zich een mens al even zoet mee, maar daar blijft het natuurlijk niet bij. De nostalgische factor is bijvoorbeeld ook verzekerd door de serie Boy Meets World en ook Darkwing Duck en Hannah Montana ontbreken niet.

350 series om uit te kiezen
In totaal lanceert Disney+ op de Belgische markt met een geweldig aanbod van zomaar even 350 verschillende series en maar liefst 700 films. Het gaat hierbij niet alleen om de eerder genoemde, maar ook om bijvoorbeeld Agents of S.H.I.E.L.D. en The Mandalorian. Op deze laatste was het voor de Belgen nog even wachten, maar ook zij kunnen dus vanaf 15 september kennismaken met de schattige 'baby' Yoda!

Ben je geïnteresseerd om een abonnement af te sluiten op Disney+? In dat geval kan je, je nog tot 14 september aanmelden voor het voordelige jaartarief van 59,99 euro. Vanaf 15 september wordt de prijs van dit abonnement verhoogd naar 69,99 euro. Wil je liever gewoon een maandabonnement afsluiten? Dat is mogelijk voor een prijs van 6,99 euro per maand.

Lees meer over: Disney, Disney Plus, streamingdienst, streamingdiensten, The Mandalorian, The Simpsons

Populair nieuws