Keanu Reeves en Roland Emmerich werken samen aan serie 'New Angeles'

Roland Emmerich maakt serie 'New Angeles'

Emmerich zal de pilot regisseren.

Zilko Tarici, 11-09-2014 16:03

Slingshot Global Media heeft vandaag aangekondigd dat ze zullen samenwerken met Roland Emmerich van Centropolis om de sciencefiction-serie New Angeles te regisseren en produceren. Stephen Hamel en Keanu Reeves van Company Films hebben het project naar Centropolis gebracht en zullen de serie produceren samen met Emmerich, Kirstin Winkler en Aaron Boyd van Centropolis. Gregg Hurwitze zal het project schrijven en de serie co-produceren. Slingshot Global Media fungeert als productiemaatschappij en zal de serie ook distribueren.
New Angeles speelt zich af in de toekomst en gaat over een jongeman die de sleur van het dagelijkse leven ontsnapt door een spannende virtuale wereld genaamd New Angeles te betreden. Zodra hij New Angeles betreedt, krijgt hij een nieuwe identiteit en wordt hij de man die hij altijd al had willen zijn. Daarnaast ontrafelt hij zo ook een mysterie dat gevolgen heeft in de echte wereld voor hemzelf en zijn familie.

Emmerich zal de pilot regisseren. Hij maakte eerder grote actiefilms zoals Independence Day, Godzilla, The Day After Tomorrow en White House Down.


Bron: Slingshot Global Media

Lees meer over: new angeles, keanu reeves, roland emmerich, the matrix, independence day

Populair nieuws