'Dit is het plot van Disney+-serie 'WandaVision''

'Dit is het plot van Disney+-serie 'WandaVision''

We horen nu voor het eerst echt plotdetails over de eerste paar afleveringen.

Jim Pedd, 24 augustus 2020 om 07:03

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het gerucht gaat dat we nu iets weten over het plot van de eerste afleveringen van WandaVision. De serie, die Marvel Studios maakt voor streamingdienst Disney+, wordt tot nu toe door geheimzinnigheid omringd.
Maar nu krijgen we dus mogelijk wat context over de serie die direct verbonden is aan de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Een nieuw lek onthult meer over de eerste twee afleveringen.

Lees ook: Huh? Dit is mogelijk het bizarre verhaal van Marvel-serie 'WandaVision'

Het verhaal
Opgelet: vanaf hier volgen mogelijk SPOILERS over de eerste twee nieuwe afleveringen.
De eerste aflevering zou beginnen met Bruce Banner, Scott Lang en Neil deGrasse Tyson, die praten over hoe de Snap geleid heeft tot tijdreizen en alternatieve realiteiten en het multiversum. We zien dat Wanda nu in Frankrijk woont, waar ze met haar krachten een beeld oproept van Vision. Hij vraagt van haar om hem te zoeken, waarmee het plot van start gaat.

Lees ook: 'Disney+ stelt ook 'WandaVision' flink uit'

De organisatie SWORD wil haar graag meenemen en veilig stellen, maar een schurk (de naam is nog niet vrijgegeven) weet Wanda over te halen met hem mee te gaan. Niets is wat het lijkt, als ze terecht komt in een faciliteit voor mensen met mentale problemen door de Snap.

Wanda brengt daar veel tijd door met het kijken naar oude Amerikaanse sitcoms. Een van de personages die ze daar ziet, is Darcy, en ook zien we een mysterieuze vrouwelijke schurk die Wanda probeert te manipuleren. Vision is nauwelijks te zien in het begin, en de krachten om het multiversum te openen ontwikkelen zich naarmate de serie vordert.

Bron: boundingintocomics

Lees meer over: WandaVision, Disney Plus, Marvel Studios

Populair nieuws