'The Witcher' neemt megaveldslag op

'The Witcher' neemt megaveldslag op

De Netflix-serie wordt naar het schijnt nog veel epischer dan hij nu al was.

Jim Pedd, 11 september 2020 om 07:07

Op dit moment vinden de opnames van The Witcher plaats in het Verenigd Koninkrijk. Het gerucht gaat dat de Netflix-serie daar op dit moment een megaveldslag opneemt, die uitgevochten zou worden rond het kasteel Kaer Morhen.
De productie van de serie is voor een deel geconcentreerd rond de School of the Wolf, waar Geralt zijn training als Witcher kreeg. Dat past binnen het verhaal van de boeken, want Geralt of Rivia traint daar de veelbelovende jongedame Ciri, zijn child of surprise.

Lees ook: Jason Momoa teaset rol in 'The Witcher: Blood Origins'

The Witcher
Nu horen we dus dat daar een grote veldslag plaats zal vinden. In de boeken van Andrzej Sapkowski vond daar geen grote strijd plaats ten tijde van het verhaal van Geralt en Ciri. In het verre verleden wel: toen werden de Witchers in de school aangevallen en allemaal uitgemoord.

Lees ook: Netflix geeft ons nog meer van 'The Witcher'

Dat laatste zorgde ervoor dat de Witchers in de School of Wolf het vermogen verloren om nog nieuwe Witchers te maken. Wellicht krijgen we een flashback te zien naar die gebeurtenis. Maar het kan ook iets anders zijn, want de serie van Netflix neemt enige creatieve vrijheden.

Bron: redanianintelligence

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, Andrzej Sapkowski

Populair nieuws