Netflix geeft ons nog meer van 'The Witcher'

Netflix geeft ons nog meer van 'The Witcher'

Netflix blijft ons warm houden en zet echt heel erg in op de franchise The Witcher.

Jim Pedd, 5 september 2020 11:08

Netflix blijft The Witcher onder de aandacht brengen. Nadat er eerder een speciale documentaire vrijgegeven werd, Making the Witcher, hebben we nu een volledig seizoen met making-of afleveringen gekregen. Het gaat om The Witcher: A Look Inside the Episodes, en wordt gehost door bedenker Lauren Schmidt Hissrich.
Elke aflevering van de serie duurt ongeveer tien minute en er zijn er acht in total. Er is dus een video per aflevering van de serie gemaakt. Daarmee blijft Netflix inzetten op de The Witcher-franchise, en worden we mooi warm gehouden.

Lees ook: 'The Witcher' biedt je nu nog meer Jaskier

The Witcher-franchise
Netflix kwam dus al met een eerste seizoen van The Witcher en werkt hard aan een tweede reeks. Maar daarnaast werd er een documentaire van een kleine veertig minuten vrijgegeven, krijgen we een anime-film die meer vertelt over de leermeester van Geralt, Vesemir, en krijgen we nog een spin-off serie die de oorsprong van de Witchers moet tonen.

Lees ook: 'The Witcher' krijgt een AR-game als Pokémon Go

De komende tijd kan je dus veel meer leren en zien van de franchise. Deze specifieke documentaireserie wordt als volgt omschreven: “Maak een diepgaande reis in de verhalen en thema’s die het eerste seizoen van The Witcher aandrijven, met seriebedenker Lauren S. Hissrich als je gids.”Lees meer over: The Witcher, Lauren Schmidt Hissrich, Netflix, Making of

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws