Vijfde 'The Walking Dead'-serie op komst!

Vijfde 'The Walking Dead'-serie op komst!

En ditmaal een serie waarvan we al enige tijd gedacht hadden dat deze er zou komen.

Jim Pedd, 10 september 2020 om 14:35

The Walking Dead stopt, maar AMC verzacht het leed heel erg. Niet alleen door een nieuwe serie aan te kondigen rond Daryl en Carol, maar door meteen nog een spin-off serie aan te kondigen.
AMC heeft namelijk een vierde spin-off aangekondigd: Tales of the Walking Dead. Zoiets zat er al aan te komen, want lange tijd was het idee om miniseries of specials te maken die draaien om specifieke personages.

Lees ook: 'The Walking Dead' stopt er na 11 seizoenen mee

Meer verhalen
Scott Gimple, franchisebaas, liet weten dat de serie kan draaien om alles wat er maar is. Het kan gaan om personages die dood zijn in de series waar ze vandaan komen. Maar ook kunnen andere gebieden in de Verenigde Staten en andere landen zelfs verkend worden.

Lees ook: 'The Walking Dead'-helden Carol en Daryl krijgen eigen serie

“Er zijn nu tien jaar verstreken, wat voor ons ligt, zijn nog eens twee jaren en vele verhalen die nog verteld kunnen worden,” aldus Gimple. “Ik kijk heel erg uit naar de mogelijkheid van nieuwe verhalen en personages, bekende gezichten en plekken, nieuwe stemmen en nieuwe mythologieën.”

Het wordt een anthologie-serie, met soms één aflevering die ergens over gaat en soms een reeks. Dat kan gaan over oude bekenden en over nieuwe personages.

Lees meer over: The Walking Dead, Scott Gimple, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws