Gave trailer 'The Walking Dead' seizoen 11

Een terugblik op wat we allemaal in 10 seizoenen The Walking Dead hebben meegemaakt.

Bram de Groot, 10 september 2020 15:43

Gisteren werd aangekondigd dat The Walking Dead stopt na het aankomende elfde seizoen die waarschijnlijk debuteert in oktober 2021. Hieronder zie je een aardige terugblik-trailer op wat er al te zien is geweest.
De grote vraag is hoeveel mensen er nog steeds trouw ieder seizoen kijken sinds dat de zombieserie startte in 2010 en enorme kijkcijfers boekte met met name de seizoenen vier, vijf en zes. De laatste jaren duikt de serie zelfs onder de kijkcijfers van het debuutseizoen.

Lees ook: Deze personages werden zombies in 'The Walking Dead'

Terugblik-trailer The Walking Dead
Speciaal voor de aankondiging is er nu een terugblik-trailer online gezet door AMC en daarin zien we zo'n beetje al bekende gezichten uit de show voorbijkomen. Veel van de personages hebben al seizoenen geleden afscheid van de kijkers genomen.

Lees ook: 'The Walking Dead' stopt er na 11 seizoenen mee

Bij de video staat "The Walking Dead’s final epic chapter. The Expanded Season 11 begins 2021" en dat is uiteraard niet de boodschap die de grootste fans van de show hadden willen zien. Gelukkig houdt het niet op. Er komen nog veel meer spin-offs, ook rond Daryl Dixon en Carol Peletier.

Bron: Twitter

Lees meer over: The Walking Dead, Andrew Lincoln, Rick Grimes, Seizoen 10, Fear the Walking Dead

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws