search
Netflix-serie 'Sex Education' seizoen 3: Dit moet je weten
Series / Featured

Netflix-serie 'Sex Education' seizoen 3: Dit moet je weten

Wat weten we eigenlijk al over personages, het plot en de releasedatum van de serie?

Netflix heeft al in februari een derde seizoen van hitserie Sex Education besteld. De boel was er bijna klaar voor om met de opnames te beginnen, maar de coronapandemie gooide roet in het eten.

Vandaag vertellen we je alles wat je moet weten over het derde seizoen van de serie. Daarin gaan we "over seks praten baby!" zoals Netflix het zelf op sociale media vertelde.

Lees ook: Nieuw seizoen 'Sex Education' pas later op Netflix?

Wanneer te zien
Zowel seizoen 1 als seizoen 2 waren allebei in januari (2019 en 2020) te zien. De verwachting zou zijn dat de derde reeks ook in januari te zien zou zijn. Maar dat kan gezien de coronapandemie vermoedelijk niet meer werkelijkheid worden.

Lees ook: Eindelijk! Opnames 'Sex Education' S3 worden binnenkort hervat

Augustus is de laatste maand waarop de opnames van start kunnen gaan volgens Deadline, dat schrijft dat "de serie afhankelijk is van de langere dagen van de Britse zomer, omdat de zonneschijn een belangrijk onderdeel van de stijl is."

Wie keren terug?
We weten natuurlijk al wie er terug zullen keren:
Asa Butterfield als Otis
Gillian Anderson als Jean
Emma Mackey als Maeve
Ncuti Gatwa als Eric
En zo nog heel wat andere castleden. Het is nog wachten op wie er allemaal nieuw in de serie te zien zullen zijn.

Het verhaal
Dan is er nog het verhaal van het derde seizoen. Laurie Nunn, die de serie schrijft, is heel goed in het rond husselen van verschillende personages en hun individuele verhalen. We gaan dus heel wat zien van hun worstelingen, hun angsten en hun overwinningen.

Lees ook: Spannende fietstocht met Otis en Eric (Sex Education) door Nederland

Aan het einde van het tweede seizoen barstte natuurlijk de bom. Ola en Otis maakten het uit, waarbij Ola verder ging met Lily. En Otis een voicemail achter liet op de telefoon van Maeve: "Jij bent het. Jij bent het altijd geweest. Ik hou van je."

Dat belooft natuurlijk wat voor het derde seizoen van de serie. Naast deze verhaallijn gaan we er nog meer zien van de vele verschillende personages.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen