'Feria' moet dé nieuwe Spaanse Netflix-topper worden

Wordt 'Feria' dé nieuwe Spaanse Netflix-topper?

Voor een deel van de opnames wordt gebruik gemaakt van dezelfde locaties als in 'Warrior Nun'...

Geoffrey Ketels, 12 september 2020 18:42

Netflix heeft een gloednieuwe Spaanse original aangekondigd. Het nieuwe project kreeg de (voorlopige) naam Feria. Voor één van de opnamelocaties wordt alvast gebruik gemaakt van een plaats die we eerder al gebruikt zagen worden in Warrior Nun.
Er is eigenlijk nog niet zoveel bekend over deze nieuwe Spaanse serie. Wel weten we dat er gebruik zal worden gemaakt van verschillende opnamelocaties in de provincie Malaga. Ook in Barcelona zullen opnames plaatsvinden. Daarvoor is de productiemaatschappij nog op zoek naar kinderen van tussen de 10 en 12 jaar oud. De serie zal zich afspelen in de jaren '90 in een klein stadje in Spanje die over een wel erg bijzondere traditie beschikt.

Sektes
De exacte verhaallijn van Feria is nog niet bekend. Wel heeft Netflix laten optekenen dat de serie zich zal afspelen in een raadselachtige wereld waarin heel wat verschillende sektes actief zijn. In het bijzonder volgen we in Feria het doen en laten van Eva en Sofia wiens ouders verdwenen zijn. De naam Feria is een werktitel en kan dus nog veranderen.

De opnames voor de gloednieuwe serie zullen plaatsvinden tussen november van dit jaar en maart 2021. Wanneer de serie te zien zal zijn op Netflix is voorlopig nog niet bekend.

Lees meer over: Feria, Netflix, serie, series, Spaanse serie, Spaanse Netflix original, Warrior Nun

Populair nieuws