Amazon komt met eigen 'Tiger King' serie met Nicolas Cage!

Amazon komt met eigen 'Tiger King' serie!

De echte Joe Exotic heeft ondertussen gratie gevraagd aan president Donald Trump...

Geoffrey Ketels, 12 september 2020 om 19:49

Opvallend nieuws vandaag, want Amazon heeft bekend gemaakt dat het met haar eigen Tiger King serie komt. De geacteerde serie zal in ieder geval kunnen rekenen op een prima cast. Niemand minder dan Nicolas Cage zal de hoofdrol vertolken en kruipt aldus in de huid van Joe Exotic!
De nieuwe serie die de wereld wordt ingestuurd door Amazon wordt een samenwerkingsverband tussen Amazon, de zender CBS en de productiemaatschappijen Make Good Content en Imagine. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het produceren van de achtdelige serie. Wanneer de serie precies moet verschijnen is nog niet bekend.

Joe Exotic
De nieuwe Amazon-serie zal volledig draaien rond de opkomst en ondergang van Joe Exotic. Op moment van schrijven zit de man in de Verenigde Staten een gevangenisstraf uit van 22 jaar. Dit vanwege dierenmishandeling en het beramen van de moord op zijn aartsrivaal Carole Baskin.

Vorige week schreef Exotic nog een brief aan de Amerikaanse president Donald Trump van maar liefst 257 pagina's lang. In die brief vroeg Exotic om gratie te krijgen van de president en gaf hij te kennen dat hij in de gevangenis wordt mishandeld.

Wanneer de Tiger King serie van Amazon zal verschijnen is momenteel nog niet bekend.

Lees meer over: Tiger King, serie, Amazon, Amazon serie

Populair nieuws