search
'Legends of Tomorrow' krijgt uniek nieuw personage
Series / Nieuws

'Legends of Tomorrow' krijgt uniek nieuw personage

Ditmaal krijgen we de toevoeging van Spooner, die geen loveable loser is als de rest van de crew.

Legends of Tomorrow vindt een nieuw castlid, in de vorm van actrice Lisseth Chavez. Ze zal een hele belangrijke rol spelen in het volgende seizoen van de serie van The CW, namelijk een expert in buitenaardse wezens.

Dat meldt TV Line vandaag. Veel details zijn er nog niet over het personage, al weten we dat ze Esperanza 'Spooner' Cruz heet. Ze is hard en kan goed voor zichzelf zorgen. En ze is iemand die "off the grid leeft, nieuwe en ingenieuze technologie bedenkt om buitenaardse wezens te detecteren en tegen hen te verdedigen."

Lees ook: Gave poster 'Legends of Tomorrow' seizoen 6

Paranoïde? Of toch niet?
Volgens de omschrijving van The CW noemen sommige mensen de dame wellicht paranoïde maar noemt ze zichzelf vooral iemand die goed voorbereid is. "Spooner overleefde een bezoek van aliens en gelooft nu dat ze het vermogen heeft om telepathisch te communiceren met aliens."

Lees ook: Actrice zegt 'Legends of Tomorrow' vaarwel

En ze wordt echt anders dan eerdere personages, stelt uitvoerend producent Grainne Godfree. "Ze wordt geen leuke loser die we normaal in het team hebben. Spooner is hard, en zorgt dat de andere Legends dat zullen weten."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen