'Lucifer' laat je nu al de meest speciale aflevering zien

'Lucifer' laat nu al speciale aflevering zien

Bekijk hier de eerste clip van de speciale musicalaflevering van Netflix-hitserie Lucifer.

Jim Pedd, 16 september 2020 om 09:17

Het duurt nog wel even voordat Lucifer weer te zien zal zijn, maar vandaag is er al een nieuwe teaser voor het vijfde seizoen vrijgegeven. Specifiek gaat het om stiekem een behoorlijk briljante clip van de musicalaflevering waar we op wachten.
Na jaren van hopen, is het de makers eindelijk gelukt om een logische reden te vinden voor een musicalaflevering in de serie. Daarin zullen we de hoofdpersonen massaal zien zingen en dansen. De clip die nu is vrijgegeven laat precies dat zien. Cast en crew zingt en danst op Queens Another One Bites the Dust en doet dat voor het lijk van wat lijkt op een football-coach.

Lees ook: 'Lucifer'-musicalaflevering wordt heel speciaal

Musical-aflevering Lucifer
In de clip zien we dat Lucifer in eerste instantie niet begrijpt wat er aan de hand is en waarom iedereen ineens staat te dansen en te zingen. Maar al snel doet Lucifer mee met de rest en staat hij met iedereen te zingen en te dansen.

Lees ook: Laatste seizoen 'Lucifer' korter dan je zou willen

Lucifer gaat snel weer verder met de opnames van het vijfde seizoen, dat nog net niet helemaal afgerond was. Daarna begint men ook meteen met de opnames van het laatste, acht afleveringen tellende, zesde seizoen.



Lees meer over: Lucifer, Netflix, Musical, Clip

Informatie over de serie: Lucifer

Populair nieuws