'Lucifer'-musicalaflevering wordt heel speciaal!

Er zal een goede reden in het verhaal zitten om de cast massaal te laten zingen!

Jim Pedd, 14-09-2020 11:22

De eerste helft van het vijfde seizoen van Lucifer is op dit moment al te zien op Netflix. Het is wachten op het tweede deel, waarin we straks dan eindelijk een musical-aflevering te zien krijgen.
Tijdens DC FanDome kregen fans al een bijzondere rits beelden te zien van de musical-aflevering, waarin Lucifer en al zijn vrienden en collega's in zingen en dansen uitbreken en massaal Another One Bites the Dust van Queen zingen. Blood Celestial Karoake Jam, zoals de aflevering heet, kan dus nog leuk worden!

Lees ook: Laatste seizoen 'Lucifer' korter dan je zou willen

Logische reden
Volgens showrunner Ildy Modrovich wordt het nog interessant. "Het was iets waar we lang aan hebben moeten werken. Maar in mijn hart begon dit te ontstaan toen Tom en Aimee het lied Luck Be a Lady zongen. Ik weet nog dat ik zag hoe ze dat repeteerden en moest er bijna van huilen omdat het een droom was die uitkwam en dat was echt heel opwindend. Als er een serie is waarin je een musicalaflevering kan maken, dan is het deze!"

Lees ook: 'Lucifer'-finale wordt heel snel opgenomen

"Ik vind dat je een goede reden moet hebben voor een musicalaflevering," aldus medeshowrunner Joe Henderson. "In onze serie zingen mensen continu, omdat ze bij het Lux zijn of andere redenen. Dus een van de uitdagingen was om iets in het verhaal te vinden dat ertoe zou leiden dat de cast massaal zou gaan zingen. Toen we dat bedacht hadden, kwam alles bij elkaar."

Bron: CB

Lees meer over: Lucifer, Netflix, Ildy Modrovich, Joe Henderson

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in