Nieuw op Netflix: De nieuwe Ryan Murphy horrorserie 'Ratched'!

Nieuw op Netflix: Spannende horrorserie 'Ratched'

De serie belooft er één te worden die je op het puntje van je stoel zal doen belanden...

Geoffrey Ketels, 16 september 2020 om 12:06

Liefhebbers van horrorboeken zullen ongetwijfeld bekend zijn met de titel One flew over the Cuckoo's Nest. Ook de gelijknamige film wist grote ogen te gooien in het verleden. Nu verschijnt er ook een serie over het personage van de angstaanjagende zuster.
Net zoals de gelijknamige film die eerder is verschenen wordt ook de serie Ratched gebaseerd op het gelijknamige boek van Ken Kesey uit 1962. In de reeks zien we echter hoe de zuster Ratched een tirannieke, koude en vooral doodenge verpleegster is geworden.

Lees ook: Trailer 'Ratched' - De 'One Flew Over the Cuckoo's Nest'-serie van Netflix

American Horror Story
De bedenker van de serie is niemand minder dan Even Romansky. Ook de uitvoerend producent is een bekende naam. Het is namelijk een project van Ryan Murphy. Eerder was Murphy natuurlijk ook al verantwoordelijk voor de series Glee en American Horror Story. Hij werkte ook al mee aan andere Netflix-series zoals The Politician en Hollywood.

Dat er bijzonder veel vertrouwen bestaat in niet alleen de verhaallijn van Ratched, maar ook in het talent van Ryan Murphy is eens temeer duidelijk geworden. Nog voor het eerste seizoen verschijnt is namelijk reeds een tweede deel aangekondigd. Wanneer dat deel precies moet gaan verschijnen is nog niet bekend.

Het eerste seizoen van Ratched is te bekijken op Netflix vanaf 18 september. De onderstaande trailer geeft je alvast een voorsmaakje van wat je allemaal kan verwachten.


Lees meer over: Ratched, serie, series, Netflix

Populair nieuws