'The Walking Dead' heeft een probleem met personages

The Walking Dead heeft een probleem met personages

The Walking Dead heeft een probleem, nu er een spin-off komt rond Daryl en Carol.

Jim Pedd, 18 september 2020 om 08:07

The Walking Dead laat een belangrijk probleem zien met de aankomende spin-off rond Carol en Daryl. Heel wat van de personages zijn gewoon niet zo interessant.
AMC is van plan om een hele rits spin-offs te maken rond The Walking Dead. Zo krijgt Rick Grimes - jarenlang de hoofdpersoon van de serie - een eigen filmreeks. Maar heel wat personages komen en gaan, enkel Carol en Daryl zijn blijven hangen.

Lees ook: Hoeveel afleveringen' The Walking Dead' krijgen we nog?

Niet memorabel
Wat de spin-off die besteld is rond Daryl en Carol laat zien, is dat de meeste personages die we leren kennen in de franchise niet memorabel zijn. Niet genoeg in elk geval om groen licht te geven voor een eigen serie.

De serie gaat snel door personages heen. Personages vertrekken (worden meestal gedood door zombies of andere mensen), en nieuwe personages nemen hun plaats in. Sommige personages, zoals Michonne en Abraham, zijn populair. Anderen, waaronder Tara, Gabriel en Aaron, trekken weinig interesse.

Lees ook: Terugkeer fanfavoriet in 'The Walking Dead' is mogelijk!

Dat komt niet doordat de acteurs slecht zijn, of de verhalen niet goed zijn, maar dat de serie er weinig in investeert, waardoor de kijker steeds minder reden heeft om zich bezig te houden met weer het zoveelste nieuwe personage.

Carol en Daryl zijn de beste en bijna de enige keuzes voor een eigen serie. Zij hebben echte verhalen en hen volgen we al een decennium.

Bron: SR

Lees meer over: The Walking Dead, AMC

Populair nieuws