Terugkeer fanfavoriet in 'The Walking Dead' is mogelijk!

Mogelijke terugkeer fanfavoriet The Walking Dead

The Walking Dead-held Abraham Ford zal misschien terugkeren in een spin-off.

Jim Pedd, 15 september 2020 om 10:20

Michael Cudlitz is al enige tijd niet meer te zien in The Walking Dead. Zijn personage, Abraham Ford, overleefde een aanvaring met Negan en zijn knuppel Lucille namelijk niet. Maar een terugkeer lijkt nu wel mogelijk.
Cudlitz was in dertig afleveringen van The Walking Dead te zien als Abraham Ford. Hij speelde tussen 2014 en 2016 het personage, tot hij in de première van het zevende seizoen om het leven kwam. Maar de komst van de serie Tales of the Walking Dead maakt een terugkeer mogelijk volgens Cudlitz.

Lees ook: Slecht nieuws voor 'The Walking Dead'-fans van Negan

Terugkeer Abraham Ford
“De manier waarop zij verhalen vertellen is via flashbacks en oorsprongsverhalen,” aldus Cudlitz. “En er zijn nog personages in de serie die heel goed met Abraham waren, en een geschiedenis met hem hadden. Daar zou veel meer mee gedaan kunnen worden.”

Lees ook: Waarom 'The Walking Dead' stopt met seizoen 11

Onder die personages vallen de voormalige vriendin van Abraham, Rosita, en Eugene. Hij werd door een suïcidale Abraham gered in Houston, Texas, niet lang nadat de zombie-uitbraak begonnen was. Na de dood van zijn vrouw en twee kinderen, maakte Abraham het zijn levensmissie om Eugene naar Washington D.C. te brengen, denkende dat die een geneesmiddel zou kunnen bedenken.

Lees ook: Vijfde 'The Walking Dead'-serie op komst!

“Ze maken nu ook andere films die in de tijd bewegen, voorwaarts en terug, en ik geloof dat ze personages gaan koppelen die in de graphic novels niet per se aan elkaar gelinkt waren,” ging de acteur verder. Is een terugkeer van Abraham Ford dan mogelijk? “Ik zou zeggen van wel, absoluut.”

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Abraham Ford, Michael Cudlitz

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws