search

Ons nieuws van vrijdag 18 september 2020

Grote Star Wars-connecties en personage(s) in 'The Mandalorian'?
Series / Nieuws

Grote Star Wars-connecties en personage(s) in 'The Mandalorian'?

De trailer laat heel wat gave beelden zien én er is een connectie met The Force Awakens.

Eerder deze week was er de trailer en sindsdien zijn er heel wat vraagtekens over wat we nu exact te zien krijgen in de beelden van seizoen 2 van The Mandalorian. Zo is er een connectie met de film Star Wars: The Force Awakens en er is nu een gerucht dat we mogelijk Luke Skywalker te zien krijgen.

Als eerste is er een nieuwe synopsis en die luidt als volgt: "De Mandalorian en The Child vervolgen hun reis, waarbij ze vijanden en bondgenoten ontmoeten terwijl ze zich een weg banen door een gevaarlijke melkweg in een tumultueus tijdperk na de ineenstorting van het Galactische Rijk."

Luke Skywalker en The Force Awakens
In de beelden zien we naar verluidt onder meer de ijsplaneet Ilum, dat is de planeet waarop Starkiller Base is gebouwd in The Force Awakens, in 34ABY. Vermoedelijk wordt ten tijden van seizoen 2 van The Mandalorian de basis gebouwd, zo rond 9ABY.

Lees ook: Eerste trailer 'The Mandalorian' seizoen 2!!

Een gerucht is dat Mark Hamills Luke Skywalker een cameo heeft in de serie of dat er in ieder geval naar hem wordt verwezen. In de trailer horen we namelijk dat Mando op zoek moet naar "de Jedi" en op het moment dat het tweede seizoen zich afspeelt - na Return of the Jedi en voor The Force Awakens - is Luke Skywalker een van de weinige Jedi's in leven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'Daredevil'-acteur werd zwaar onderbetaald
Series / Nieuws

Deze 'Daredevil'-acteur werd zwaar onderbetaald

Peter Shinkoda onthult zijn magere salarisstrook en nog veel meer over het werken met Marvel.

Even geleden liet acteur Peter Shinkoda weten dat oud Marvel Entertainment-baas Jeph Loeb aan de schrijvers van de Netflix-serie Daredevil de opdracht gaf om niet teveel aandacht te besteden aan Chinese en Aziatische personages aangezien "niemand om hen zou geven".

Via een al verwijderde Tweet laat de acteur nu weten dat hij zwaar onderbetaald werd voor zijn werk aan de Marvel-serie die tussen 2015 en 2018 te zien was op Netflix. Shinkoda geeft aan dat hij slechts 3500 dollar per aflevering betaald kreeg, terwijl hij forse onkosten had.

Lees ook: Netflix raakt Marvel-helden definitief kwijt

De acteur speelde volgens de IMDb negen keer in Daredevil en dat betekent dat hij ruim 30 duizend dollar heft mogen bijschrijven. Nog altijd voor menig mens veel geld.

Slechterik Nobu Yoshioka
Shinkoda speelde geen kleine rol. Hij was namelijk te zien als Nobu Yoshioka, een hoofdpersonage dat na Wilson Fisk de grootste bedreiging vormde voor Daredevil.

Uit de berichten die nog wel online staan blijkt dat hij gewoon met de metro naar het werk moest, terwijl andere hoofdrolspelers werden vervoerd. Uiteraard vervelend voor een acteur met sterallures, maar waarschijnlijk heeft hij gelijk dat zijn tegenspelers betere voorwaarden wisten te krijgen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'La Casa de Papel': Dit is hoe de échte kluis werkt!
Series / Featured

'La Casa de Papel': Dit is hoe de échte kluis werkt!

De kluis van de Bank of Spain is in het echt misschien nog veel gevaarlijker.

Netflix-serie La Casa de Papel laat zien hoe een groep dieven eerst de Spaanse Munt en daarna de Bank of Spain overvalt. Dat laatste is voor een groot deel op de waarheid gebaseerd. In dit artikel vertellen we je hoe de bankkluis precies beveiligd is.

In het derde seizoen van La Casa de Papel staat de crew voor een unieke uitdaging. Ze moeten inbreken om een kluis vol goud te bereiken, die maar liefst 48 meter onder de grond ligt. En zodra ze de deur aanraken, loopt de boel onder water. Het lijkt misschien een prachtig fictief idee, maar de echte versie is zelfs nog dramatischer.

Lees ook: Laatste seizoen 'La Casa de Papel' onthult eerste beelden

De echte kluis
In de echte kluis is er niet slechts één waar je doorheen moet breken, maar zijn er drie. De deuren sluiten zo nauw, dat zelfs een veertje voorkomt dat ze sluiten. Ze zijn niet gemaakt van roestvrij staal, waardoor ze continu onderhouden moeten worden om roest tegen te gaan. Om elk van de deuren te openen, moeten twee hooggeplaatste medewerkers van de Bank of Spain tegelijk hun sleutel invoeren en een code intoetsen.

Lees ook: Netflix hitserie 'La Casa De Papel' gaat definitief stoppen

Hoeveel goud er precies in de kluis ligt, is niet bekend, maar het is wel zeker dat er niet alleen goudstaven liggen, maar ook oude munten die tot de twaalfde eeuw terug gaan. De liftschacht, die naar beneden leidt, is verder beschermd door de grootste van de drie deuren. De tweede is waar je je kan verdrinken: die bevindt zich in een kamer waar zelfs een ophaalbrug staat om over te kunnen steken.

Heb je de tweede deur bereikt, dan klom je bij de derde uit, een 13 tonwegende deur die je naar de rest van de kluis brengt. Wat daar ligt en hoe je daar komt, is niet bekend. Maar het zal niet zomaar iets zijn, aangezien er een deel van de goudvoorraad van het land ligt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hailee Steinfeld deelt foto op Insta en heeft duidelijk net gedoucht!
Series / Hunks

Hailee Steinfeld deelt foto op Insta en heeft duidelijk net gedoucht!

Hailee Steinfeld ziet er goed uit, zo net uit de douche met natte haren.

Hailee Steinfeld weet wel waar haar fans van houden. Op Instagram plaatste ze een nieuwe foto van zichzelf. Ze poseert daarop voor de spiegel in haar slaapkamer. En hoe het eruit ziet, komt ze net uit de douche gestapt. Ze heeft nat haar en draagt alleen haar ondergoed.

Steinfeld weet de laatste tijd wel werk te vinden in Hollywood. Ze werd bijvoorbeeld genomineerd voor een Academy Award met haar werk in True Grit, waarin ze een fantastische bijrol speelde. Sindsdien gaat het goed met haar filmcarrière.

Heel wat te doen
Steinfeld was bijvoorbeeld ook te zien in de film Bumblebee. Maar echt passend bij haar, is het feit dat ze ook in Pitch Perfect 2 te horen was. De actrice is namelijk ook zangeres en dat werk combineert ze graag. Luister je goed naar Bumblebee, dan is het goed om te weten dat je haar ook kan horen zingen!

Bekijk op Instagram de sexy foto van Hailee Steinfeld!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Vrouwelijke Hulk gevonden voor Marvel-serie 'She-Hulk'!
Series / Nieuws

Vrouwelijke Hulk gevonden voor Marvel-serie 'She-Hulk'!

De bekende Orphan Black-actrice Tatiana Maslany stapt in de huid van She-Hulk!

Een paar dagen geleden werd nog duidelijk dat Marvel Studios acteur Jonathan Majors uit onder meer HBO's Lovecraft Country heeft aangetrokken voor de rol als Kang the Conqueror en nu weten welke actrice She-Hulk gaat spelen in het Marvel Cinematic Universe.

Niemand minder dan Tatiana Maslany, bekend uit series als Orphan Black en Perry Mason, stapt in de huid van het personage Jennifer Walters die uiteindelijk uitgroeit tot de vrouwelijke evenknie van de Hulk, in de franchise gespeeld door Mark Ruffalo.

Nichtje van Bruce Banner
Jennifer Walters is het nichtje van Bruce Banner en in het dagelijks leven een advocaat. Als ze met spoed een bloedtransfusie van Bruce krijgt, dan krijgt ze superkrachten. In tegenstelling tot de Hulk, kan ze haar persoonlijkheid en intellect behouden na de transformatie in de Hulk.

She-Hulk verschijnt de Disney+/Marvel-series WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki en Hawkeye. Ook de series Moon Knight en Ms. Marvel zijn in de maak. Vermoedelijk in 2022 op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-makers wilden hoofdpersoon weglaten
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-makers wilden hoofdpersoon weglaten

Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss wilden Rickon Stark dumpen.

George R.R. Martin vertelt dat de Starks bijna niet compleet waren in Game of Thrones. Volgens de schrijver van de A Song of Ice and Fire-boeken wilden de makers een van de kids eruit laten.

"Dan en David belden mij op met het idee om Rickon, de jongste van de Stark-kinderen, uit de serie te laten. Omdat hij weinig te doen had in het eerste boek. Ik zei dat ik belangrijke plannen met hem had, dus hielden ze hem," aldus Martin in een serie.

Lees ook: 'Game of Thrones'-ster beschuldigt makers van seksisme

Grote rol
George R.R. Martin maakte het natuurlijk al snel duidelijk in de boekenreeks dat Rickon Stark een belangrijke rol heeft te vervullen. In de serie kwamen we er ook vrij snel achter dat Rickon een cruciale rol had, vooral naarmate de serie langzaamaan richting het einde ging.

Lees ook: Ook deze 'Game of Thrones'-acteur vond het einde teleurstellend

Game of Thrones is al enige tijd ten einde op HBO, maar er wordt gewerkt aan een spin-off: The House of the Dragon. Ook komt er een zesde boek in de reeks, waar George R.R. Martin al bijna een decennium aan werkt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans laaiend enthousiast over 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Fans laaiend enthousiast over 'The Mandalorian'

De trailer voor het tweede seizoen van The Mandalorian ziet er volgens fans geweldig uit.

Star Wars-fans zijn dolblij met de eerste trailer voor The Mandalorian. Die was eerder deze week dan eindelijk te zien. En het lijkt erop dat showrunner Jon Favreau meer brengt van wat we al gezien hebben, aangevuld met nieuwe leuke elementen.

De trailer liet zien dat het tweede seizoen van The Mandalorian draait om de zoektocht naar de Jedi. Din Djarin moet Baby Yoda terug naar zijn 'eigen' volk brengen, waar hij vandaan komt, en dat zijn interessant genoeg de Jedi. Dat brengt hem op een moeilijke zoektocht en een ramkoers met de Jedi die lange tijd de tegenstanders van de Mandalorians waren.

Lees ook: 'The Mandalorian' maakt mogelijk tijdsprong in tweede seizoen

The Mandalorian-trailer
De eerste trailer voor het tweede seizoen van The Mandalorian werd ontzettend goed ontvangen. De show komt 30 oktober naar streamingdienst Disney+ en dan is er wekelijks een aflevering te zien.

Lees ook: George Lucas was moeilijk in 'The Mandalorian'

Hieronder een greep uit de vele positieve reacties die verschenen op sociale media over de eerste trailer!






Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' heeft een probleem met personages
Series / Nieuws

'The Walking Dead' heeft een probleem met personages

The Walking Dead heeft een probleem, nu er een spin-off komt rond Daryl en Carol.

The Walking Dead laat een belangrijk probleem zien met de aankomende spin-off rond Carol en Daryl. Heel wat van de personages zijn gewoon niet zo interessant.

AMC is van plan om een hele rits spin-offs te maken rond The Walking Dead. Zo krijgt Rick Grimes - jarenlang de hoofdpersoon van de serie - een eigen filmreeks. Maar heel wat personages komen en gaan, enkel Carol en Daryl zijn blijven hangen.

Lees ook: Hoeveel afleveringen' The Walking Dead' krijgen we nog?

Niet memorabel
Wat de spin-off die besteld is rond Daryl en Carol laat zien, is dat de meeste personages die we leren kennen in de franchise niet memorabel zijn. Niet genoeg in elk geval om groen licht te geven voor een eigen serie.

De serie gaat snel door personages heen. Personages vertrekken (worden meestal gedood door zombies of andere mensen), en nieuwe personages nemen hun plaats in. Sommige personages, zoals Michonne en Abraham, zijn populair. Anderen, waaronder Tara, Gabriel en Aaron, trekken weinig interesse.

Lees ook: Terugkeer fanfavoriet in 'The Walking Dead' is mogelijk!

Dat komt niet doordat de acteurs slecht zijn, of de verhalen niet goed zijn, maar dat de serie er weinig in investeert, waardoor de kijker steeds minder reden heeft om zich bezig te houden met weer het zoveelste nieuwe personage.

Carol en Daryl zijn de beste en bijna de enige keuzes voor een eigen serie. Zij hebben echte verhalen en hen volgen we al een decennium.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  4. 4. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen