Spannende Netflix-serie 'The Minions of Midas' verschijnt in november

'The Minions of Midas' serie komt in november

De nieuwe serie belooft een uitermate spannende psychologische thriller te worden...

Geoffrey Ketels, 17 september 2020 om 15:51

Ben jij ook iemand die fan is van Spaanse series? In dat geval kijk je wellicht ook al uit naar de Spaanse reeks The Minions of Midas. Het belooft een spannende, psychologische thriller te worden die zich afspeelt in de Spaanse hoofdstad Madrid.
De nieuwe seriie The Minions of Midas of in het Spaans Los Favoritos de Midas belooft een zeer meeslepend en spannend verhaal te presenteren. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek dat op de markt werd gebracht door Jack London in het jaar 1901. Deze titel wordt internationaal door Netflix gehanteerd, behalve dan voor de Spaanstalige landen.

Chantage
De serie vertelt het verhaal van Victor Genovés, een succesvolle zakenman die op een dag een brief ontvangt met een wel erg opmerkelijke chantage. Wanneer Victor geen bedrag van 50 miljoen euro betaalt zullen de zogenaamde Midas-favorieten een willekeurige persoon doden op een door hun aangewezen locatie en datum. Deze moorden zullen blijven doorgaan tot Victor het verschuldigde bedrag heeft betaald.

De cast van Los Favoritos de Midas bestaat uit enkele bekende Spaanse acteurs en actrices. Het gaat hierbij niet alleen om Luis Tosar, maar ook om Willy Toledo, Marta Belmonte evenals Marta Minas en Carlos Blanco.

Deze gloednieuwe Spaanse Netflix-original is te bekijken op de streamingdienst vanaf 13 november.

Lees meer over: The Minions of Midas, Los Favoritos de Midas, serie, series, Netflix

Populair nieuws