Flinke domper voor 'The Falcon and the Winter Soldier'

Domper voor 'The Falcon and the Winter Soldier'

De Marvel-serie wordt vertraagd en verschijnt waarschijnlijk pas ergens volgend jaar.

Bram de Groot, 17 september 2020 14:43

Het is nog zeer twijfelachtig of de Marvel-film Black Widow begin november in de bioscoopzalen verschijnt en vandaag werd duidelijk dat WandaVision als enige Marvel-serie in 2020 op Disney+ zal verschijnen. The Falcon and the Winter Soldier lijkt te zijn verplaatst naar 2021.

In een Amerikaanse promovideo voor de content die nog in 2020 op Disney+ verschijnt was wel WandaVision te zien, maar er was geen spoor te bekennen van The Falcon and the Winter Soldier die eigenlijk al in augustus zou debuteren.

Uiteraard kan er altijd nog aanvullend nieuws volgen, maar het lijkt nagenoeg zeker dat we de twee Avengers pas in 2021 hun avontuur in het Marvel Cinematic Universe zullen vervolgen.

Lees ook: Oude bekende terug in 'The Falcon and the Winter Soldier'

Opnames vinden nu plaats
De opnames voor The Falcon and the Winter Soldier waren eerder dit jaar al bijna afgerond toen de coronacrisis deze stillegde. Slechts negen dagen was de cast en crew verwijderd van "It's a wrap." Nu vinden er alweer even opnames plaats, mogelijk ook met heel wat aanvullende wensen.

Lees ook: Gave beelden 'The Falcon and the Winter Soldier'!

Nieuwe foto The Falcon
Hieronder zie je een nieuwe foto van Sam Wilson / The Falcon van acteur Anthony Mackie, in zijn nieuwe pak. De verwachting is dat dit personage komende jaren het schild van Captain America zal dragen in het Marvel Cinematic Universe.


Bron: Disney+

Lees meer over: The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, Daniel Bruhl, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Hawkeye

Populair nieuws